Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sabah mercanları
Met.bugünü öğleden sonrası lodos gösteriyordu yarında kuvvetli poyraz mercan merasına gidilmez bende sabah erkenden hazırlıklarımı yapıp doğru deniz kıyısına sonrası açıkta mercan merasına.Çapayı attığımda karayel vardı sonra yıldız poyraz derken en son batıyaya kadar döndü mercan avlağa girmişdi fakat tekne yerinde duramayınca balıkta aralıklarla geldi,öğleye kadar yinede bereket versin.Kıyıya geldiğimde rüzgarda lodosa döndü tam zamanında tekneyi kıyıya aldım.Aşağıdaki birinci foto geçtiğimiz haftanın görülmeye değer bir günüydü fotonun sol alt tarafında lodos sağ üst tarafında poyraz esiyor aynı karede görüntülemeye çalıştım balığa cıkacaktım vazgeçtim.
Daha bolları,büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Babacım mercanları stokluyorsun yine yakışır sana, yalnız bu karaburun çok rüzgar tutuyor ben bunu anladım sana avlanacak zamanı kısıtlıyor fakat yinde ustalığınla mercanları topluyorsun, bereketli olsun babacım..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
lodos poyraz dönüşümü enteresan olmuş gerçekten..afiyet olsun orhan abi oralarda rüzgar olmasa ne balıklar tutacaksın kimbilir.rastgele.Seerf
Bul
Orhan abi gunu guzel degerlendirmissinAlkis..mercanlari bizlerde ozledik..afiyetleSeerf
az once meteo da hava tahminlerine bakiyordum..hem soguk geliyor..hemde cok kuvvetli poyraz 7 kuvvetinde veriyorSnifsinf...cuma ve sonrasi icin..
ilk fotodaki durumu bende yasadim..bizim mirminga merasinda sirti yapiyordum...derinde lodos,orta sakin...kiyiya dogru poyraz..aradaki sakin yerde dolasmistim..sirti yaparak...
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun orhan baba kazasız avlar dilerim.Pazartesi Karla karışık yağmur geliyormuş trakyaya yani kış geliyor.Trakyaya yağdımı 10 gün içinde yurdun iç kısımlarına yağış iner.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Oh oh bereketli vede afiyet olsun AlkisSeerf çok güzel görünüyolar Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
heyt arslanım benim.mercanlar muhteşem.eline sağlık abicim.şu anda afiyette oluyordur herhalde.AlkisSeerf
Bul
orhan abicim bizde kaynarpınarda yıllarca bulunduk.süper mercanlar.eline koluna sağlık.keyfini sür abi oraların.nergiz kokulu,kekik kokulu karaburun.egenin en güzel yerlerinden biri.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Babacım mercanları stokluyorsun yine yakışır sana, yalnız bu karaburun çok rüzgar tutuyor ben bunu anladım sana avlanacak zamanı kısıtlıyor fakat yinde ustalığınla mercanları topluyorsun, bereketli olsun babacım..AlkisAlkisAlkis
Dur yav,daha stoğa zaman varHappymercanın avlağa gelmesine sevindim yinede rüzgar önemli burada esmediği gün yok gibi bu sene çok az ara verdi.
Teşekkür ederim uzunSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:lodos poyraz dönüşümü enteresan olmuş gerçekten..afiyet olsun orhan abi oralarda rüzgar olmasa ne balıklar tutacaksın kimbilir.rastgele.Seerf
Güzel hava olayıdı,o sırada arkadaşım avdaydı tel.ettiğimde şaşkınlığını anlatamamHappybalığa cıkabilsem yapmak istediklerim varda böyle çıkabildiğim günlerde tavalığı kurtarmaya bakıyorumGulumse
Teşekkür ederim NihatSeerf
Albatros-gr yazdı:Orhan abi gunu guzel degerlendirmissinAlkis..mercanlari bizlerde ozledik..afiyetleSeerf
az once meteo da hava tahminlerine bakiyordum..hem soguk geliyor..hemde cok kuvvetli poyraz 7 kuvvetinde veriyorSnifsinf...cuma ve sonrasi icin..
ilk fotodaki durumu bende yasadim..bizim mirminga merasinda sirti yapiyordum...derinde lodos,orta sakin...kiyiya dogru poyraz..aradaki sakin yerde dolasmistim..sirti yaparak...
daha da bollarina
rastgele
Bende özledim mercanları,havayı buldummu aynen devam.
Teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,370 02-04-2016, 10:49
Son Yorum: tahsinmersin
  Sabah suyu... YaKaMoZ 16 2,413 20-10-2015, 10:13
Son Yorum: yaser2sultan
  23 nisan mercanları. bahriyeli 29 3,650 11-05-2013, 21:55
Son Yorum: Antepli 27
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,839 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Çarşamba mercanları orhanekmekci 33 4,718 26-11-2012, 23:36
Son Yorum: orhanekmekci
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,693 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  Bugünün Mercanları orhanekmekci 35 5,569 10-12-2010, 15:02
Son Yorum: orhanekmekci
  Bu Sabah ufuktan26 25 3,715 26-07-2010, 22:38
Son Yorum: Albatros-gr
  selimiye mercanları bucalıfikret 40 5,702 19-07-2010, 20:49
Son Yorum: meteor
  Dogada sabah kahvesi Albatros-gr 67 8,578 04-07-2010, 11:19
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi