Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iyiki mercanlar var...
10/8/2010 Imaret limani..
Saat 18:30....Limandan cikip sirtileri suya saldim.Programimda once yakin merada sirti yapip,sonrada mirmingadaki mercan merasina demirleyip,oltacilik yapmak.
Saat 19:15 ...Sirtide,bir sey yoktu.Sadece 1 zargana almistim.O an Ayhan telefon cekti,ve mirmingada sirti yaptigini soyledi.Bende oltaya oraya gelecegim dedim.Tamam olur dedi ,fakat onda yem yoktu.Bendeki 100 mamun 2 kisiye yetmezdi.Cunku cok ufak balik vuruyordu.
Saat 19:30...Serkan aklima geldi.Kendi Imaret`teydi.Telefon cektim,orada mamun cikaran Ahmet abiden 100 mamun limana getirmesini rica ettim.Ben daha liman cikmmistim ki,Serkan mamunlar ile gelmisti.Kendine buradan da cok tesekkur ediyorum76.
Saat 20:00 ...Mercan merasina capalarimiz atmis,ava baslamistik.Her birimizde 100er mamun vardi.Cok ufak balik vuruyordu,tutulanlar tabii denize iade.
Saat:20:30...Ilk mercanlar tekneye gelmeye basladi.Saat 21:30 a kadar balik vurdu.Devaminda baligin vurmasi kesti,bizde capalarimiz kaldirip,meradan ayrildik.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
gene günü kurtarmışsın faruk bereketli olsun.ayhanda birşey yokmuydu peki AlkisAffet bu arada serkana da teşekkürler yemi yetiştirdiği içinAlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yine keyifli avcılık olmuş FarukAlkisbenim avlakta tek tük olsada mercan haberleri geliyor hayırlısı bakalım.Bereketli avlarının devamına,afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
valla boş yok.. denizin en lezzetliBobo balıklarındanda tutulmuş afiyet olsun faruk abimmmmmmBoboAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:gene günü kurtarmışsın faruk bereketli olsun.ayhanda birşey yokmuydu peki bu arada serkana da teşekkürler yemi yetiştirdiği için
tesekkurler Erden..
fotograftaki baliklar,ikimizinde tuttugu baliklar..
benim tuttuklarimi da Ayhan`a verdim..hepsi bir arada onlar..ben balik almadim..
sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Yine keyifli avcılık olmuş Farukbenim avlakta tek tük olsada mercan haberleri geliyor hayırlısı bakalım.Bereketli avlarının devamına,afiyet olsun
tsekkurler Orhan abi..
senin mercanli raporlarini da ozledik hani..
rastgele
araphüso26 yazdı:valla boş yok.. denizin en lezzetli balıklarındanda tutulmuş afiyet olsun faruk abimmmmmm
tesekkurler Huseyin....
abimmmmmmm diye yazdigina gore mecanlardan canin cekmis anlasilan..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Mercanlar cam gibi Alkis Afiyet olsun Abi Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Mercanlar cam gibi Alkis Afiyet olsun Abi Seerf
tesekkurler Nedim..
sizlerede rastgele
Bul
Faruk reis göz kamaştıran mercanlar hastasıyım onların
güzel bir av günü yaşamışsın
dahada bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Faruk reis göz kamaştıran mercanlar hastasıyım onların
güzel bir av günü yaşamışsın
dahada bereketli avların olsun rastgele
tesekkurler Esref
sizlerede rastgele..
senin de guzel mercan ve karagoz avlarin vardi..ozledik onlari..
Bul
faruk eline sağlık güzel raporlar geliyor rast gele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,066 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 6,083 24-08-2011, 16:55
Son Yorum: hasansenturk72
  Mercanlar benide çağırdı orhanekmekci 33 5,533 11-11-2010, 15:01
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü: