Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiye son mercanlar
27/07/2010 tatilimin son günü saat saat 14.30 çicek resimleri çekiyordum aklıma son kez balığa gideyim dedim ama bu saatte balık olmaz dedim son gün olduğu için gitmeye kara verdim takımları alıp cigoyla sonkez avlanmaya hareket ettim (iyikide gitmişim)mercan merasına demirledim cigo'yu takımlar denizle buluştu ve birden güzel vuruş aldım tasmalamıştım balığı gelişinden mercan olduğu belliydi ilk balık güzel irice mercandı hemen takımı yemleyip denize attım arkasından mercanlar adeta beni cigo'ya al der gibiydiler bir saatte 5 mercan aldım balıklar kesti hava sıcak duman haklıma gelmiyordu yaktım bir duman yanındada arpa suyu deymeyin keyfime arada bir mercan geliyordu mercan sürüsüne denk gelmişim saat 17.45 balık kesti 8 adet mercan sandaldaydı bir okadarda kaçırmıştım çapayı toplayım kıyıya geldim son gün olması sebebiyle deniz ana bana güzel mercanlarını hediye etti teşekkürler deniz ana sizlerede daha bollarına nasip etsin ..

takım:4 lü klasik hırsızlı.
misina: 0.30.
kursun: 75 gr.
yem.izmirden sülünez.
derinlik: 50 mt.
zemin: kayalık.
tutulan balıklar. 8 adet mercan

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Reisim sana gitme demiş bunlar ama sen son günüm diye dönmüşsün. Siyirdim
Bereketli olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
resimlerin devamı.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Uzun_ahmet yazdı:Reisim sana gitme demiş bunlar ama sen son günüm diye dönmüşsün. Siyirdim
Bereketli olsun..

evet uzunum aklım orda kaldı mecburen dönmek zorundaydık kızımı istemeye geldiler dün akşam hayırlısıyla verdim.HALLAH mesut etsin.Affet
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisBereketli olsun fikret kardeşim. sen bu işi biliyosun .Adam yalçın ımı da alır yanına "balık nasıl tutulur" gösterir.Hehe Afiyetle yersin inşallah.AlkisSeerf

sağol hayrettin nasip olurda bir yıl yalçın arkadaşımla beraber gideriz.Affet
Bul
bucalıfikret yazdı:resimlerin devamı.Seerf
fikocuğum mercanlar güzel .pişmişi ve süsü tam yerinde SeerfSeerf

birde kızın için ALLAH mesut bahtiyar etsin AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
[quote=ustam61]AlkisAlkisAllah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocatsın demek düşer bize fikret im.Hediye

teşekkür ederim Alkis

[quote=yalova tatar]fikocuğum mercanlar güzel .pişmişi ve süsü tam yerinde Seerf

birde kızın için ALLAH mesut bahtiyar etsin

sağol tatarım ALLAH bütün evlatlarımızı mesut etsin.Affet
Bul
oyoyoyyyy dönüş keyfi harika olmuş fiko abi teknede tavada heryerden güzel duruyor mercanlar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fikret baliklarin teknedeki halide guzel...tavadaki de..tabii masadaki de..Alkis
guzel baliklar almissin son gun..
deniz ananin sana gule-gule hediyesi olmus..
afiyet olsun ' Seerf
rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah Abi mercanlar hari boydalarmış Alkis Efe suyu ile de hakkını çok güzel vermişsin , afiyet olsun Seerf

Bu arada kzın için Allah tamamını erdirsin Affet Hayırlısı ile sağlıkla ve mutlulukla güzel bir ömür yaşasınlar Affet Tebrik ederim Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,005 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,904 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,648 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,178 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,409 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,889 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 6,201 24-08-2011, 16:55