selam arkadaşlar benim cigo'nun bakımlarını kalafat macun ve boyalarını yaptım. işlerimin yoğun olmasından balığa gidemedim songünümü balık avına ayırdım bu arada 15 hp marine iki zamalı motor aldım 1000 tl motor çok güzel benim cigoyu uçuruyor bu sefer merayı değiştirdim özalın yaptırmış olduğu otelin yakınlarına gittim demirleyip oltamı attım yanımda buz gibi var keyfime diyecek yok birde vuruşlar aldım keyfim ikiye katlandı beş adet sargoz aldım vuruşlar kesilince takımları toplayıp dönüş yolunda sırtı yaptım birşey yoktu aslında tam sırtı vaktiydi turna zamanı başlamış yarın izmir'e döneceğimden bıraktım cigomu ve balıklar bırakıp geldim.
yem: donmuş tek tek (teke)
misina: 0.28
kurşun: 50 gr
iğne: çaprz 4 no
takım klasik dörtlü
derinlik ortalama 40.50.mt
Abicim, bayağı yorulmuş, yanmışsın. ama bu arada iyi iş çıkarmışsın. güzel bir yorgunluk, ve en güzel günlerde kullanman dileğiyle Cigon hayırlı olsun. bu arada deniz keyfinide yapmışsın. tebrikler. afiyet şeker olsun.
murki yazdı:Abicim, bayağı yorulmuş, yanmışsın. ama bu arada iyi iş çıkarmışsın. güzel bir yorgunluk, ve en güzel günlerde kullanman dileğiyle Cigon hayırlı olsun. bu arada deniz keyfinide yapmışsın. tebrikler. afiyet şeker olsun.
vay Fikret,ne guzel sargoslar onlar helal olsun..
cigoya da motor cok yakismis..gule gule kullan..
sadece motoru avdan sonra eger tekne uzerinde birakiyorsan,kaldirip ta birak...su ceken delikler yosun tutup tikanmasin ..gerci bilirsin ama bir hatirlatayim dedim..
baliklar icin afiyet olsun,bakiyorum geregi yapilmis..
daha da bollarina..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
abi tekne on numara olmuş eline saglık sargozların mahşallah etabi rakısızda olmaz sana afiyet olsun ben nezamandır baıga cıkamıyorum işler çok yogun resimlere bakıp ahhhhhhhh çekiyorum