Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Değerli Arkadaşlar....
Uzun zamandır rüzgar durumu ile ilgili tahmin verilerini "poseidon" dan alıyordum..Son günlerde bazı tutarsızlıklar gördüğüm için, ona ait bilgileri teyit edebileceğim bir adres arayışına girdim.Bizim meteoroloji sitesi haricinde ,Karadeniz ve Marmara ile ilgili ,başta rüzgar bilgileri olmak üzere diğer bilgileri veren bir tahmin sitesi adresi bilen arkadaşların yardımlarını rica ediyorum..
Şimdiden teşekkürler..
Sevgiler...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Sevgili Ahmet,ben met.poseidon,meteo gr yi takip ediyorum anlayacağın Yunan met.ağırlıklı birde Windguru var bunu anlamakta biraz zorlanıyorumsada takip edenler memnunlar.Rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/...y=İstanbul
Birde bunu deneyin Ahmet bey, ''ara'' kısmına il ve ülkeyi yazman yeterli..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlar....
Uzun zamandır rüzgar durumu ile ilgili tahmin verilerini "poseidon" dan alıyordum..Son günlerde bazı tutarsızlıklar gördüğüm için, ona ait bilgileri teyit edebileceğim bir adres arayışına girdim.Bizim meteoroloji sitesi haricinde ,Karadeniz ve Marmara ile ilgili ,başta rüzgar bilgileri olmak üzere diğer bilgileri veren bir tahmin sitesi adresi bilen arkadaşların yardımlarını rica ediyorum..
Şimdiden teşekkürler..
Sevgiler...
Ya işte tuzlu suyunda bu etkinlikleri var Abim.
Derede rüzgar olsa ne olur ki.....

Her şey gönlünce olsun.
Latife olsun dedim sadece...

Seviyorum seni her zaman.
orhanekmekci yazdı:Sevgili Ahmet,ben met.poseidon,meteo gr yi takip ediyorum anlayacağın Yunan met.ağırlıklı birde Windguru var bunu anlamakta biraz zorlanıyorumsada takip edenler memnunlar.Rastgele.
Sağolasın Sevgili Dostum..
Bu windguru'yu Forumdan öğrenmiştim ama pek anlayamadım..Biraz daha uğraşırım artık..
İlgine teşekkürler..Rastgele..
Lakerda yazdı:http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=İstanbul
Birde bunu deneyin Ahmet bey, ''ara'' kısmına il ve ülkeyi yazman yeterli..
Çok teşekkürler Mehmet Bey..
Kırklareli Turkey yazdım..Çok detaysız sonuç verdi..Belki ben hata yaptım..Bir daha bakacağım..
Selamlar..Rastgelsin..
yycolak yazdı:Ya işte tuzlu suyunda bu etkinlikleri var Abim.
Derede rüzgar olsa ne olur ki.....
Her şey gönlünce olsun.
Latife olsun dedim sadece...
Seviyorum seni her zaman.
Sağolasın Canım Kardeşim..
Selamlar..