Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamutlar Ege`de
18/9/2010 cumartesi...
Saat 17:00..Limanda ufak bir hazirliktan sonra denize acildim.Yanima olta icin de mamun almistim.Paragat atma saatine kadar oltacilik yapmayi planlamistim.
Saat18:00..Mercan merasina capami attim.1 saat gecti tik yokSnifsinf.
Saat 19:00 ..Diger baska bir taslik meraya gectim.Burada saat 21:00 e kadar avlandim.Tavalik baligi aldim,devaminda ,paragatimi attim.
19/9/2010 Pazar
Saat 05:30..Limandayim.Paragati toplama saatine daha var.Sabah suyunda,kalamar denemesi yapmaya kararliyim.
Saat 06:00..Kalamar merasindayim.1 saat boyunca avlandim,tek bir kalamar alamadimSnifsinf.
Saat:07:00...Paragatimi toplamaya basladim.Fazla balik yoktu.Fakat paragat tavaligi yine vermistiAlkis. Paragati toplar iken telefonum hep caliyordu.Toplamayi bitirdim,arayan kim diye baktim.Arayan Necmi`ydi.Cay agzinin onunde cok palamut tutuyormus,boylarida guzel dedi.
Saat 08:30...Programimda zargana sirtisi yapmak vardi,durum boyle olunca isler degisti.Teknemi hafif bir toparladim,sirtiye hazir ettim.Ben sirtiye basladigimda,palamut azalmisti.Palamut su uzeri yapmiyordu.Suyun uzerinde hic bir hareketlilik yoktu.Sabah Necmi`de tutarken durum ayni,balik su uzeri degilmis.Sirtide 2 saglam vurus aldim,ayni anda,ilk vuran sirtiyi elime aldigimda ,ayni anda diger sirti tahtasi havalandiHi ve suya dustu..elimdeki sirtide ki palamutu guzel tutulmamis,ve kacti.Hemen suda olan diger sirti tahtasina yoneldim,ondaki palamut ta sirtinin uzerinde yoktu.
Sirtide sadece 2 iskarmoz aldim.
Saat 09:30.Balik kestigi gibi ,limana ciktim.

OLTA BALIKLARI:2 eskine,orta boy karagozler(ufaklar denize iade),ispariler ve mercanlar..
PARAGAT BALIKLARI:1 guzel boy eskine,5 cipura,orta boy sargos ve karagozler,istavrit,melanur ve ispariler
SIRTI BALIKLARI:2 iskarmoz
KALAMAR AVI: siftah yok
Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah bereketliolsun.Daha bollarına.rasgele
Bul
faruk iki avda bereketli geçmiş afiyet olsun rast gele.Alkis
Bul
levend yazdı:Maşallah bereketliolsun.Daha bollarına.rasgele
tesekkurler Levent ,
sizlerede rastgele
bucalıfikret yazdı:faruk iki avda bereketli geçmiş afiyet olsun rast gele.Alkis
tesekkurler Fikret
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk bey güzel av olmuş afiyet olsunAlkis
Bul
Maşallah Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın daha ne olsun resimlerde kartpostallık elinize emeğinize sağlık saygılar sayın abim.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
faruk abi tavalık çıkmış boş yok afiyet şeker olsun Seerf bu arada organizasyon için son durum nedir ???
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Alkis Tebrikler arkadaş yine paraketa zevkini yapmışsın bravo Alkisbalıklarda şahane , bereketli ve afiyet olsun Seerf
demek palamut sirtisine yetişememişsin Snifsinf az saat oynamış demek , bravo Necmiye , bakalım haftaya hava müsait ederse erkenden palamut sirtisine gideriz 76 rastgele
Bul
faruk ustam deniz ana bu sefer çeşitli avalar sunmuş,hep böyle güzel bereketli avlar olsun,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Bereketli olsun Faruk abi.
Çok güzel bir av olmuş. Şu eşkineyi çok merak ediyorum. Lezzeti levrek tadında mı? Taşlarını da fotoğraflarsan sevinirim.
Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artık tavuk yemek yok, nihayet Palamutlar var. Torik Orhanbaba 35 4,819 26-02-2013, 10:43
Son Yorum: nihatkr
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 2,092 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi