Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros`un son avi
7/11/2010 Imaret limani..
Saat 12:00...Ahmet(mariner8)ile limanda ufak bir hazirliktan sonra,denize acildik.Kahvelerimizi Kahveyaptik,deniz guzel...sirtileri suya saldik.Bir an benim sirti tahtasi havalandiHi,ucunda guzel bir balik vardi.Ahmet hemen kepceyi hazirladi,baligi biraz yorduktan sonra kepce ile tekneye aldik.Guzel bir palamutOhyandan.Devaminda daha sirti yaptik,fakat baska balik alamadik.
Saat 14:00..Mercan merasina capayi attik.Oltalar suda71,fakat baliktan haber yok.Ufak vuruslar var,gelenler ufak baliklar denize iade.Buradan 2-3 mercan alabildik.
Saat 16:00..Capamizi kaldirip,diger mercan merasina gectik.Orada Serkan ile Osman avlaniyorlardi.Yanlarina bizde demirledik.Burada da durum pek farkli degildi.Aksam uzeri Serkan-Osman paragatlarini atmak icin meradan ayrildilar.ne mi oldu?SiyirdimBalik vurmaya basladi.Serkan kulaklarin cinlasin..kabahat kimin....kacma kardesimHappy..
Saat 18:00..Ahmet guzel bir karagoz aldi..AlkisBalik vurmaya basladi,kalamar sahteleri de 4 kalamari tekneye almisti...Fazla balik olmasada tavaliklarimizi cikarmistik..buna da bereket ...
Saat 18:30..Baligin vurmasi kesti..kalamar da cikmiyordu..durum boyle olunca,rotamizi 74limana cevirdik.

8/11/2010 Imaret limani
Saat 16:30...Yamaha servisi ile limanda bulustuk,teknem ALBATROS`u kislik bakimi icin limandan cikardim.Denizde kuvvetli lodos vardi.
Albatros sezonu kapatti,fakat albatros-gr kapatmadi..artik arkadaslar gotururlerse baliga gidecegizSnifsinf.

Sizlerede hayirli kis sezonu dilerim76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abim Ahmet abim ile birlikte güzel balıkçılık yapmışsınız resimler paylaşım güzel tebrik ederim palamut ta diğer balıklarda güzel elinize emeğinize sağlık afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tebrikler balıklar güzel afiyet olsun...
AlkisAlkisAlkis
Bul
Aretlikle hafta sonu keyfini iyi çıkartmısınızAlkisakşam balıklarıda beraber götürseydinizSeerfafiyetler olsunSeerfburadada dünden hafiften başlayan keşişleme bu sabahtan itibaren hızını arttırdı şu an fırtına modundaSiyirdimsabahtan çektiğim kıyının fotosunu bende koyayımGulumseteknene iyi dinlenmeler,sanada sabırlar FarukGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orada balık kış falan dinlemiyor anlaşılan faruk abi,herdaim balık var maşallahGulumse,
bende bayramda tamamen alıyorum tekneyi kısmetse.hayırlısı olsun.Seerf
Bul
doktor yazdı:Faruk abim Ahmet abim ile birlikte güzel balıkçılık yapmışsınız resimler paylaşım güzel tebrik ederim palamut ta diğer balıklarda güzel elinize emeğinize sağlık afiyet olsun saygılar.Alkis76

jr doktor yazdı:tebrikler balıklar güzel afiyet olsun...

orhanekmekci yazdı:Aretlikle hafta sonu keyfini iyi çıkartmısınızAlkisakşam balıklarıda beraber götürseydinizSeerfafiyetler olsunSeerfburadada dünden hafiften başlayan keşişleme bu sabahtan itibaren hızını arttırdı şu an fırtına modundasabahtan çektiğim kıyının fotosunu bende koyayımteknene iyi dinlenmeler,sanada sabırlar FarukGulumse

LeVrEkCi yazdı:orada balık kış falan dinlemiyor anlaşılan faruk abi,herdaim balık var maşallah,
bende bayramda tamamen alıyorum tekneyi kısmetse.hayırlısı olsun.Seerf
tesekkurler beyler..
Orhan abi,o lodos bu aksam limanda iken firtina seklindeydi bizdede..
evet Nihat,kisin da guzel mercan yapiyor bu mera...

sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk.Sezon finalini güzel yapmışsınız.Final dedim ama senin için değil tabi.
Balığa gitmeden duramazsın gibime geliyorSiyirdim
Bereketli ve afiyet olsunSeerf
Bul
albatros a güzel makyajlar Siyirdim aretlikle sanada akşam için oziler Seerf palamut 5 kişiyi doyurur hani maşallahı var Affet sen boş kalmazsın merak etme paragatçılar seni boşlamazlar SiyirdimBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hayırlısı olsun Faruk abi.
Tekne kışlamaya alınmış ama sen her türlü yaparsın avınıWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Sezon finalini güzel yapmışsınız.Final dedim ama senin için değil tabi.
Balığa gitmeden duramazsın gibime geliyorSiyirdim
Bereketli ve afiyet olsunSeerf

ustam61 yazdı:AlkisAlkisFaruk kardeş tebrikler.Ahmet ağa yada tebrikler tabii.balığın tadını sizler çıkartıyorsunuz.maşallah "elim boş döndüm" sözünü sizlerden hiç duymadım.inşallah duymayızda.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.

yalova tatar yazdı:albatros a güzel makyajlar aretlikle sanada akşam için oziler Seerf palamut 5 kişiyi doyurur hani maşallahı var Affet sen boş kalmazsın merak etme paragatçılar seni boşlamazlar SiyirdimBobo

Bahadır Sarıca yazdı:Hayırlısı olsun Faruk abi.
Tekne kışlamaya alınmış ama sen her türlü yaparsın avınıWink
tesekkurler beyler..
sizlerede hayirli ve bereketli kis sezonuu dilerim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,643 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,385 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,389 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,382 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,579 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,041 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,122 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,325 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,084 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 3,019 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi