Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RAPALA BAĞI
BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR.[attachment=1887]
Bul
ne bu abi ya her yerde rapala bağı kime lazım oldu bu kadar
Bul
abi okudum bi konuda ama bende şuanda hatırlamıyorum olsun dostlara bilgi desteği olsun.fazladan zarar gelmez dime abi Big Grin
Bul
illaki lazım olur paylaşım için teşekkürler
Bul
şimdi modern çağdayız o işi fırdöndülü klıpsler yapıyor fakaaat bilgi bilgidir sağol aynıişi delikli iğnelerde yapabiliriz dimi ama
Bul
Klips çok işe yarıyor.Oltada alternatifi artırıyor.
Bul
bence bi oltada metal nekadar az gözükse o kadar iyidir kendi düşüncem tabii bu
Bul
Köksal yazdı:Klips çok işe yarıyor.Oltada alternatifi artırıyor.

tamam herşey güzelde rapalada klips veya fırdöndü kullanılmaz dostlarım. dikkat ederseniz. fırdöndünün hareketi bu rapalada nasıl olacaktır? rapalanın kendi ekseni etrafında döndürmemek gibi bir görevi olacaktır. Rapala bağının görevi ise çok farklı Rapala zaten takla atıp dönmüyorki fırdöndüye ihtiyaç olsun;
Elinize bir rapala alın İlk önce fırdöndü bağlayarak atın Tamamen arkanızdan gelecektir.
Birde rapala bağı atarak takın o zaman farkı göreceksiniz. Nasıl yüzdüğünü bile göremeyeceksiniz aradaki fark budur.
Onun için sizler fırdöndülü klips kullanmayın rapala bağını atın.

sevgiler
ali abi saol teşekkür ederim
Bul
ben rapalayı ilk halkayı yapmadan bağlıyorum...rapalada bağ çok önemli...rapala bağını yapmadan fırdöndüye takıp atarsanız rapalanız ne olursa olsun sonuç alamazsınız....çünkü rapala abuk subuk yüzer...rapalayı yaparken uzmanlar bu düğüm üzerinde durarak denge unsurunu ayarlayıp imalata geçiriyorlar ve rapalanın arkasındaki düğüm şemasını bizzat bastırarak satışa sunuyorlar...rapala düğümü atılan bir rapalayla fırdöndüden takıp attığınız bir rapalayı bizzat deneyerek sonuca varın...bir düğüm bu kadar mı etkili olur bu kadarmı güzel yüzdürür diyeceksiniz...saygılarımla...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rapala Düğümü - Video Lakerda 48 20,340 17-09-2012, 01:33
Son Yorum: MERCURY90
  Köstek bağı-2 (Bedene dik) Video Lakerda 59 23,131 09-10-2011, 02:15
Son Yorum: xfisher
  Köstek Bağı-3 (Düğümlü) Video Lakerda 31 11,550 09-10-2011, 02:14
Son Yorum: xfisher
  köstek bağı tomy77 40 24,385 28-10-2009, 01:09
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü: