Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köstek bağı
yabancı siteden ele geçirdiğim mükemmel bi düğüm ne zamandır aradığım bi düğüm çapari ,yemli ve özellikle şamadıralı eşkina takımlarında çom yi sonuş verecek bi düğüm köstek nerdeyse 90 derece yapıyor bedenle...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman benim dediğim düğüm bu değildi. ben bu düğümü anlamadım köstekten ziyade iki misinayı birbirine bağlamaya yarıyor gibi.
Bul
balikoltasi yazdı:Osman benim dediğim düğüm bu değildi. ben bu düğümü anlamadım köstekten ziyade iki misinayı birbirine bağlamaya yarıyor gibi.

hayır abi koyu mavi ana beden açık mavi ise kötek dikket ettiysen açıkmavi sol tarafta ucu kesilmiş şimdi balığa gidiyorum bu düğümü kullanacağım Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman abi bu düğümü denedın mı ? Resımde ıkı mısınayı bırbırıne baglamak ıcın kullanılıyor gıbı gorunuyor Smile eger denedıysen bıraz daha acıklayabılır mısın
Saygılar
Sazanları özledim...
Bul
tomy77 yazdı:yabancı siteden ele geçirdiğim mükemmel bi düğüm ne zamandır aradığım bi düğüm çapari ,yemli ve özellikle şamadıralı eşkina takımlarında çom yi sonuş verecek bi düğüm köstek nerdeyse 90 derece yapıyor bedenle...
bu düğüm genelde kopan misinalar için kullanılır.başka takım yoksa mecburen bu şekilde bağlarsın misinanı birbirine.kolay ve sağlam düğümdürGulumseyinede paylaşım için tşklrAlkis
Bul
white gull 17 yazdı:bu düğüm genelde kopan misinalar için kullanılır.başka takım yoksa mecburen bu şekilde bağlarsın misinanı birbirine.kolay ve sağlam düğümdürGulumseyinede paylaşım için tşklrAlkis

yanlış düşünüyorsunuz şuan balığa gittiğimden dolayı resimley6emiyorum gelince remli göstereceğim..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
benim dediğim düğüm şu . denedim gerçekten 90 derece duruyor köstek ve bağlamak da çok kolay. dolama işlemini 4-5 kere yapmak gerekiyor.

Bul
ayrıca allbright special düğümünüde makinadaki örgü misinaya şok misinayı bağlarken kullanıyorum. atarken hiç takılma olmuyor. 10 sarım ideal.

Bul
osman,birol arkadaşım ikinizede teşekkür ederim çok güzel paylaşım yapmışsınız tebrik ederim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Osman 2. resime kadar herşey tamam ama 3. resimde köstekle bedeni delikten geçirmen gerekiyorki bu imkansız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,850 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  Köstek bağı-2 (Bedene dik) Video Lakerda 59 23,032 09-10-2011, 02:15
Son Yorum: xfisher
  Köstek Bağı-3 (Düğümlü) Video Lakerda 31 11,496 09-10-2011, 02:14
Son Yorum: xfisher
  RAPALA BAĞI çatalca 84 17 7,363 03-11-2006, 00:58
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü: