Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ege aramıza yeni katışmış ve profilinde bizlere mesaj yazmış bende orada görünmeyeceği için yazısını buraya taşımayı uygun gördüm.
Merhaba.
Ben 11 yaşında balık avlamayı herşeyden çok seven bir insanım eski foçada avlanıyorum çok deneyimli değilim bir kamış oltam var ama iğne falan yok büyük balıktutmak istiyorum ne tür malzemeler kullanabilirim nasıl balıklar yakalarım yardımcı olurmusunuz
Saygılar Teşekkürler
LeVrEkCi yazdı:ege aramıza yeni katışmış ve profilinde bizlere mesaj yazmış bende orada görünmeyeceği için yazısını buraya taşımayı uygun gördüm.
Merhaba.
Ben 11 yaşında balık avlamayı herşeyden çok seven bir insanım eski foçada avlanıyorum çok deneyimli değilim bir kamış oltam var ama iğne falan yok büyük balıktutmak istiyorum ne tür malzemeler kullanabilirim nasıl balıklar yakalarım yardımcı olurmusunuz
Saygılar Teşekkürler 
ege aramıza hoşgeldin,
deniz kenarında yalnız başına olmaman gerekiyor mutlaka etrafta birileri varken ve tatil günlerinde balık tutman gerekiyor.
büyük balık için yapabileceğin çok şey var ama şimdi hangi birinden başlıyayım diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
sitede bir dolaşman gerekiyor konulara bir bak incele..sonra uygun başlıklar altına konu açarsan 48 saat içinde gerekli cevapları alabilirsin.
rastgele.
Yorumları: 6
Konuları: 0
çOK TEŞEKKÜR EDERİMM EN YAKINZAMANDA RESİM DE KOYACAĞIM .

BU ARADA SİZLERLE ARKADAŞ OLMKK İSTİYORUM NASIL SİZİ EKLİYECEĞİMM ?
ASLINDA TEK BAŞIMA HEP AVLANIRIM BNİ KÜÇÜK GİBİ GÖRMEYİNN ABİMLE CAMGÖZ YAKDIĞIMIZ OLDUUU ELİMLE GÜNDE 2 AHTOPOT YAKALARIM (3 KG ) CİVARI ANCAK OTA İLE BALIKÇILIĞI ÖĞRENMEK İSTİYORUMM ..
Yorumları: 442
Konuları: 72
ege bence balık türlerini araştır,tutmaya karar ver bura sana yardımcı olacak çok kişi çıkacaktır
lEVREK VEYA ÇİPURAA
bLAGES
ege küçük harfle yazarmısın lütfen,
levrek ve çupra için boru kurdu,teke veya canlı ispari izmarit gibi ufak yemlik balıklarla avlanabilrisin..
peki.
peki oltamı nasıl donatıyım kamış albastar uzun bişi ama çok uzun ...ne yapıyımm yem olark boru kurdu oltaya ne yapabilirim
teşekkürler
bLAGES
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ..
bLAGES
11YASLICOCUK yazdı:peki.
peki oltamı nasıl donatıyım kamış albastar uzun bişi ama çok uzun ...ne yapıyımm yem olark boru kurdu oltaya ne yapabilirim
teşekkürler 
3 köstekli takımda yapabilirsin tek kancada olabilir,
sitede bir dolaş bunların cevapları var zaten sitede.