Yorumları: 675
Konuları: 91
arkadaşlar kocaeli gebzede oturuyorum.burada işler kesat.çok balıkcı var.çok da ağ atıyolar,biz oltaları boşuna sallıyoruz.trakya ve marmara bölgesinde gerçekten iyi iş yapan yerler varsa lütfen paylaşalım.sazan konusunda iyiyim ama hiç yayın yakalamadım.yardımlaşalım...
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cahit usta en vahşi yaratık insan bunu artık kabul etmemek mümkün degilki boşuna canını sıkıyorsun o kadar can sıkılacak konu varki kanunlar haksızlıklar vb...sen bence kendini kötü hissetme yzaık duygularına ben kafayı yiyordum bundan 2 sene önceye kadar kendi mantıgımla yaşıyordum bi süre sonra baktımki üşütüyorum toplum mantıgına döndüm rahatladım ne yazıkki nacizane tavsiyem istemeyerekte olsa tavsiyem mecburen uyacaksın topluma.bak biraz önce başka konuda yazdım balık kalmadı eski balıklar yok eskiden babam derdi oglum öglen balık yiyelim git 20 tane çinekop tut gel inanmıyacaksınız 30 dakka sonra 20 çinekopla gelirdim şimdi oglum git al diyo paramla alamıyorum her ay balık olurdu hamsi yok beee düşünün hamsi yok bu ayda istanbulda hamsi yok neyse yaa çok sinirlendim abi saygılar selamlar
Yorumları: 130
Konuları: 39
slm hemşerim bende gebzeliyim sana bu konuda tamamen katılıyorum.benim bilgiğim güzel iri sazan yapan yerler var bu mesajı okuduğunda irtibata geçelim.
mail adresim ahmedo_41@hotmail.com
rastgele
Yorumları: 163
Konuları: 1
Aramıza hoşgeldin arkadaşım...