Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20-12-2010 Galata ve Eminönü'de durum..
İşlerim nedeniyle sabah erkenden İstabul'daydım.Öğleden sonra 14:00 gibi işim bitti ve Galata-Eminönü civarında dolaşma fırsatım oldu.Gördüğüm : köprüde ortaya yakın yerlerde çapari ile normal boy istavrit ve kraça,kıyıya yakın yerlerde kraça (çok küçük) çıkıyordu.Birkaç kovada çinekop ta gördüm ama herhalde erken saatlerde alınmıştı zira yemli takım atan göremedim.Deniz yüzeyindeki yoğun pislik içler acısıydı doğrusu..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimlerin devamı ..........

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah ne bereketli günmüş.ufak ama herkesin kova dolu.2-3 günlük nafakalar çıkmış.zevkli bir gün olmuş.
paylaşımlar için teşekkürler,bi köprü havası almış gibi olduk.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
köylüm ne güzel gezmişsin işlerin bitmiştir umarım .bizd bugün erolla bayağı bi şeyler yaptık.yarın da koşturma sonrada çeliklemeye başlıcaz çoookk işimiz var çokkk
Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Köprüde yeri kapan istavriti götürmüş Gulumsesenin içinde hava değişikliği olmuştur kaptanımSeerfpaylaşım için teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:maşallah ne bereketli günmüş.ufak ama herkesin kova dolu.2-3 günlük nafakalar çıkmış.zevkli bir gün olmuş.
paylaşımlar için teşekkürler,bi köprü havası almış gibi olduk.
Köprü bambaşka ! Seyri bile yetiyor..Gulumse

orhanekmekci yazdı:Köprüde yeri kapan istavriti götürmüş Gulumsesenin içinde hava değişikliği olmuştur kaptanımSeerfpaylaşım için teşekkürler.
Şansıma bahardan kalma bir hava vardı kaptan ilaç gibi geldi..Seerf
Bul
yalova tatar yazdı:köylüm ne güzel gezmişsin işlerin bitmiştir umarım .bizd bugün erolla bayağı bi şeyler yaptık.yarın da koşturma sonrada çeliklemeye başlıcaz çoookk işimiz var çokkk
Siyirdim
Yarın pazar yokmu köylüm,yardım lazım mı ? Gulumse
Bul
pazara çıkmıyorum. amcaoğlu çıkarsa çıkacak .elimizde patladı Bobo yardım her zaman lazım köylüm öğlene kadar çalışırız öğleden sonrada bi kebap yaparız.Seerf dereden mil çekicem el arabasıyla . sabah evden alcam erolu Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Uğrarım bende..
Bul
orhanekmekci yazdı:Köprüde yeri kapan istavriti götürmüş Gulumsesenin içinde hava değişikliği olmuştur kaptanımSeerfpaylaşım için

teşekkürler.
salı sabahı bende oradayım kısmetseSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Motorlu taşıtlar vergisi(Son gün 01/02/2010) Bahadır Sarıca 12 2,736 26-01-2010, 11:10
Son Yorum: fish or die
  Eminönü rapor pasalı_mug 4 1,304 30-07-2007, 01:00
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Galata Köprüsü'nde ................ AFALA 8 2,144 16-05-2007, 22:53
Son Yorum: kaya
  30/12/2006 eminönü raporu pasalı_mug 4 1,770 31-12-2006, 01:01
Son Yorum: ALİCO
  Galata balıkçıları New York Times'ta   GÖKSEN 9 2,834 14-12-2006, 21:40
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi