Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galata Köprüsü'nde ................
Galata Köprüsü'nde bakım çalışması

Galata Köprüsü, bakım çalışmaları nedeniyle 17 Mayıs Perşembe günü 01.00-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, mesnet, kiriş ve kilitlerinde yağlama çalışması yapılacak köprünün aynı zamanda deniz trafiğine açılacağı belirtildi. Bu nedenle köprü, 17 Mayıs tarihinde 01.00-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Açıklamada, söz konusu saatler arasında Galata Köprüsü'nü kullanacak araç sürücülerinin, saat 01.00-03.30 arasında Atatürk Köprüsü'nü, saat 03.30-04.30 arasında ise her iki köprü de deniz trafiğine açılacağından Haliç Köprüsü'nü kullanmaları istendi.

Alıntı: Mynet
Bul
evet persenbe gidenlere haber mudayimleri icin simdiden gecmis olsunHeheHappyHehe
Bul
müdavim sanırım yok bizim sitede arada sırada takılanlar varda devamlı adres olan yok gibi teşekkürler reis ogün otarafa gitmemek en iyisi
Bul
reis bilgilendirme için teşekkürler..saygılar..
Bul
levrekci yazdı:müdavim sanırım yok bizim sitede arada sırada takılanlar varda devamlı adres olan yok gibi teşekkürler reis ogün otarafa gitmemek en iyisi

Yakında iki müdavim olabilir.Benim yanıma istavrite gelen iki köprücü arkadaş var siteye davet ettim,yakında gelirler.
Bul
           Yakında iki müdavim olabilir.Benim yanıma istavrite gelen iki köprücü arkadaş var siteye davet ettim,yakında gelirler.
[/quote]

ibrahim abi bekleriz Alkis
Bul
istanbulda oturanlara allah sabır versin her gün trafik çilesi çok kötü
Bul
eski galata niye kapalı anlamadım balattan sütlüce iyi oluyordu
Bul
verdiğin bilgi için sağolasın.... gerçi oralara fazla işimiz düşmüyor ama genede bilgimiz oldu....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  20-12-2010 Galata ve Eminönü'de durum.. Lakerda 22 3,256 21-12-2010, 00:20
Son Yorum: aygroup
  Galata balıkçıları New York Times'ta   GÖKSEN 9 2,849 14-12-2006, 21:40
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi