Arkadaşlar bundan tam 1 ay önce, kısa dönem askerlik görevini yerine getirmek üzere AMASYA Topçu Tugayına teslim ettiğim oğlumun Cuma günü Yemin töreni gerçekleşecek ve kalan 4 ayı için kısmetse Edirne UZUNKÖPRÜ'ye gelicez. Gerçekten oldukça heyecan verici bir işmiş. Yarın sabah yola çıkıyoruz ve İnşallah gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Bu arada resimlerde gördüğünüz tünelleri FERHAT bilinen hikayedeki deldiği dağlardır. Gel gelelim Ferhat delmiş ama Şirin için Şehzade yamuk yapmış. Yeşilırmak etrafı delik deşik ve çok güzel.
Allah kavuştursun abi, bizimkilerin gitmesine daha çok var ama şu anda senin yerine koydum kendimi,,,Allah ikinizede kısa etsin süreyi,
bu arada Amasya fotoları için de teşekkür ederim,, şu an Türkiyede en çok görmek istediğim il Amasya..gerçekten müthiş bir yer..
tedirgin SaZaN yazdı:Allah kavuştursun abi, bizimkilerin gitmesine daha çok var ama şu anda senin yerine koydum kendimi,,,Allah ikinizede kısa etsin süreyi,
bu arada Amasya fotoları için de teşekkür ederim,, şu an Türkiyede en çok görmek istediğim il Amasya..gerçekten müthiş bir yer..
Ömer,gerçektende gördüğümde şaşırdığım Şehirlerimizden biri. Tavsiye ederim ÇELEBİ'lerin türbeleride yanyana. YEŞİLIRMAK kıyısındaki Butik otelde kaldım ve gece çok güzel süslenmiştik
LeVrEkCi yazdı:abim orada askerlik yapmıştı 1 gece kalmıştık o dağdaki otelde sabahta tren sesiyle uyanmıştık.
Allah kavuştursun ercan abi.hayırlı tezkereler.
Canım kardeşim teşekkür ederim. Tren sesini duymadım ama çok keyifli bir yerde kalmıştım. yukarıda fotoğtafı var.