Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlum Askerde
Arkadaşlar bundan tam 1 ay önce, kısa dönem askerlik görevini yerine getirmek üzere AMASYA Topçu Tugayına teslim ettiğim oğlumun Cuma günü Yemin töreni gerçekleşecek ve kalan 4 ayı için kısmetse Edirne UZUNKÖPRÜ'ye gelicez. Gerçekten oldukça heyecan verici bir işmiş. Yarın sabah yola çıkıyoruz ve İnşallah gelişmeleri sizlerle paylaşırım.76 Bu arada resimlerde gördüğünüz tünelleri FERHAT bilinen hikayedeki deldiği dağlardır. Gel gelelim Ferhat delmiş ama Şirin için Şehzade yamuk yapmış. Yeşilırmak etrafı delik deşik ve çok güzel.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bir fotoyu unutmuşum

Bul
Allah kavuştursun abi, bizimkilerin gitmesine daha çok var ama şu anda senin yerine koydum kendimi,,,Allah ikinizede kısa etsin süreyi,Affet
bu arada Amasya fotoları için de teşekkür ederim,, şu an Türkiyede en çok görmek istediğim il Amasya..gerçekten müthiş bir yer..AlkisSeerf
Bul
abim orada askerlik yapmıştı 1 gece kalmıştık o dağdaki otelde sabahta tren sesiyle uyanmıştık.
Allah kavuştursun ercan abi.hayırlı tezkereler.
Bul
Allah kavuştursun Ercan abi.Hayırlı teskereler dilerim.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Allah kavuştursun abi, bizimkilerin gitmesine daha çok var ama şu anda senin yerine koydum kendimi,,,Allah ikinizede kısa etsin süreyi,Affet
bu arada Amasya fotoları için de teşekkür ederim,, şu an Türkiyede en çok görmek istediğim il Amasya..gerçekten müthiş bir yer..AlkisSeerf

Ömer,gerçektende gördüğümde şaşırdığım Şehirlerimizden biri. Tavsiye ederim ÇELEBİ'lerin türbeleride yanyana. YEŞİLIRMAK kıyısındaki Butik otelde kaldım ve gece çok güzel süslenmiştikSeerf

Bul
LeVrEkCi yazdı:abim orada askerlik yapmıştı 1 gece kalmıştık o dağdaki otelde sabahta tren sesiyle uyanmıştık.
Allah kavuştursun ercan abi.hayırlı tezkereler.

Canım kardeşim teşekkür ederim. Tren sesini duymadım ama çok keyifli bir yerde kalmıştım. yukarıda fotoğtafı var.76
Bul
Allah kavuştursun Ercan abi.Hayırlı tezkereler dilerim.Affet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Allah kavuştursun kaptan,askerimize hayırlı tezkereler dilerim..
Bul
Abi ALLAH kavuştursun inşallah kazasız belasız bitirir askerliği.Affet
(Dua,m tüm askerlere)

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oğlum Askerden dönüyor ALTAYLI 62 6,371 20-09-2011, 21:56
Son Yorum: turna
  (günaydın) oğlum asker fotokopici 35 5,638 03-02-2010, 11:07
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü: