Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlum Askerden dönüyor
5,5 aydır onurla yerine getirdiği vatani görevini bitirmekte olan oğlumu almak için yarın sabah Edirne Uzunköprü'ye gidiyorum. Son derece onurlu ve sevinçliyimSmileBu sevincimi sizinle paylaşarak büyütmek istedim. 76Allah ona kuracağı yeni yaşamında Sağlık, bolluk ve mutluluklar versin.Affet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Mertcan'a yeni yaşamında ben de sağlık,mutluluk,huzur ve bereket diliyorum..
Bul
Ercan abi ne mutlu size.Heyecanını inan anlayabiliyorum.Allah hepimize nasip etsin.
Mertcan kardeşime bundan sonraki yaşamı boyunca mutluluk,sağlık ve başarılar dilerim.
AlkisAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Mertcan kardeşime hoş geldin diler iş hayatında başarılar dilerim SmileGulumse
Bul
Mertcana sivil hayatta başarı dolu sağlıklı yıllar dilerim
Bul
Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum emin olun çok heyecanlıyım. Bu mesajlar bana rahatlık ve güç veriyor.76
Bul
Allah hayat boyu mutlu etsin başarılı olsun huzurlu olsun saglıklı olsun iyibir aile kursun ve hayatı boyunca karşısına babası gibi asil vede dürüst dostlar çıkarsın inşallah.darısı başımıza ercan abi inşallah bizim çocuklarımızında askere gidişlerini gelişlerini evliliklerini çocuklarını burada paylaşmak nasip olur.hayırlısıyla al gel mertcanı Alkis
Bul
Mertcan kardeşim geçmişler olsun, Askerden sonraki hayatında başarılar dilerim..

Ercan abi şimdiden gözünüz aydın, Allah torunlarının askerliğinide göstersin inşallah..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Mertcan kardeşim geçmişler olsun, Askerden sonraki hayatında başarılar dilerim..

Ercan abi şimdiden gözünüz aydın, Allah torunlarının askerliğinide göstersin inşallah..Affet
Canım kardeşim Allahhhh derim muhteşem olur. İnşallah yüce rabbim gösterirAffet
Bul
Sivil hayatta kendisine başarılar diliyorum. Gözünüz aydın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oğlum Askerde ALTAYLI 32 6,519 16-05-2011, 11:59
Son Yorum: SerenaY66
  (günaydın) oğlum asker fotokopici 35 5,689 03-02-2010, 11:07
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi