Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ufuk Hoca Yalova'daydı..
Evde 3 gündür boya-badana işlerine girişmiştim,bu yüzden de gündüzleri siteye pek giremiyordum.Bu gün artık tam işin sonuna geldim bitirdim ki Tatar aradı : ''Ufuk hoca İstanbul dönüşü uğrayacak,karşılayıp bahçeye götüreceğim gelmek üzere'' dedi.Hemen apar topar boyalı üst-başı değiştirsin,eli-yüzü şöyle yıkar gibi yapıp soluğu bahçede alırsın..
Hocam gelmiş,eşiyle birlikte bahçede.Tatar nescafe'leri hazırlamış,ben de üzerine yetiştim.
İşte forumumuzun en sevdiğim yanlarından biri; sadece buradan fotolarından gördüğüm insanı sanki kırk yıldır tanıyormuşum gibi hiç yabancılık çekmeden gayet doğal bir şekilde hoşgeldin-beşgittin misali karşıladım,zaten Ufuk hoca da öyle bir insan ki hepinizin tanımasını isterim;çok doğal,sohbeti dinlenir,içten samimiyetini esirgemeyen değerli bir insan.Eminim o da yabancılık çekmedi.
Bu arada aklıma sevgili Haşim geldi;Ercan kaptan (Altaylı) uğradığında niye bana haber vermediniz diye sitem etmişti,aradıkı sağolsun işini bırakıp arabasına atladığı gibi yanımıza geldi.O da hocam ile tanışmış oldu.
Böyle güzelliklerin tadı zaman darlığı nedeniyle damağımızda kalıyor,genelde balıkçılık anıları ve forumumuz üzerine sohbetimiz bitmesin derken hocamı Eskişehir'e uğurladık,yolu uzundu ve hava da yağdı yağacak gök gürlüyor.Gündüz gözüyle sağ salim ulaşması için fazla ısrar edemedik.
Ayaklarına sağlık Ufuk hocam uygun zamanında daha uzun süreli görüşmek üzere tekrar bekleriz..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ben ne dicemm yaa hocam araptan tlf nomuzu almış aradı iş güç arasında misafirimize dair baaaşımızın gözümüzün üstünde yeri vardır her daim. ALLAH razı olsun iyiki uğradı mehmet abinin dediği gibi muazzam bi sohbet oldu. (hocam yengem sıkılmadı işallah ) gerçi yengemde tatardı allah tan arada onlada tatarca konuştum da ..GulumseSmile ufuktan 26 . ve eşine çok teşekkürler ediyorum.buradanda uğradıkları için yalovada da bir kapıları var bilsinler diye yazıyorum .AlkisAffet bu herkes için geçerli Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ufuk hocam ne gittimi Mahcup ben yanlış anladım o zaman, çünki önümüzdeki hafta burada diye biliyodum.

Neyse en azından bahane ile bizden birilerini görmüş onuda biz gördük Smile güzel ve harika görüşme ve resimler için teşekkür ederim Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Çok güzel balıkçı.net dostluğu resimleri
allah muhabbetimizi bozmasın
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
benim bahçeden geçmeyen kalmasın Confusediyirdim Boboherkese kapımız açık AffetAlkis buyrunn..
76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
AlkisErdenin bahçesinde harika bir buluşma olmuş tebrikler Alkis
Evet Mehmet kaptan başımdan geçti , sitemizin aracılığıyla Orhanekmekçiyle ilk tanıştığımızda sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuk gibi hemen birbirimize kaynaştık İnşallah birgün hep beraber buluşup, bir birimizi yakından tanırız ,bu çok güzel bir duygu , saygılar 76
Bul
İstanbul dönüşü eşimle birlikte şöyle geze geze gidelim Eskişehir e dedik.Her zamanki güzergah yerine Yalova –Bursa tarafına döndüm.Tabi Yalova ya gelince buradaki arkadaşları da görebilirsem çok güzel olur diye düşünüyordum.Hüseyin i (Araphüso)aradım ve Tatarın telefonunu aldım.Telefonla görüştük ve Tatar la buluşup o güzel bahçesine gittik.Sonrasını Mehmet abim anlatmış zaten.Öyle bir zamanda gitmişimki , herkesin işi başından aşkın.Tatar bahçede,Mehmet abi evde boya badana yapıyor,Haşim de bahçede kan ter içinde kalmış.Ama sağolsunlar hepsi işlerini güçlerini bıraktı o an için ve geldiler.Çok sıcak, içten bir karşılamaydı.Benim için gerçekten çok güzel geçen birkaç saatti.
Forumdaki sıcaklığı yüzyüze de aynen bana yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederim dostlarım.Kırk yıldır tanışıp görüşüyormuşuz gibiydi benim için.Bu güzel muhabbetten kim sıkılabilir.Oldukça keyifli zaman geçirdik.İyiki Yalova dan geçmişim. Son derece içten ve samimi sohbetiniz ve misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederim. Tabi biz kalkmadan Tatar bir kasadan fazla çiçek hazırlamış,Haşim de domates fidesi getirmiş..Onları da arabaya yerleştirip Eskişehir doğru yola koyulduk.
Sizin gibi güzel kalpli insanları tanımaktan çok mutlu oldum.İyiki varsınız. Sevgilerimle..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ne mutlu sizlere buluşup kaynaşmak gibi varmı çok güzel kareler bizde seyredip sizinle olmuş gibi olduk sağolun arkadaşlar.
Bul
renkli karelerin icinden sicak goruntuler....Alkis
Allah muhabbetinizi arttirsin beylerAffet

........................................
İşte forumumuzun en sevdiğim yanlarından biri; sadece buradan fotolarından gördüğüm insanı sanki kırk yıldır tanıyormuşum gibi hiç yabancılık çekmeden gayet doğal bir şekilde hoşgeldin-beşgittin misali karşıladım

bu yazdiklarina gelince Mehmet abi.. sahit oldum..Hakan ile Izmir org. gittigimizde ..yukaridaki yazdiklarina aynen -harfiyen katiliyorumSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Dün öyle bir olduki bende şaşırdım.Elimde fideler dikmem gerekiyor diğer yanda ufuk hocam ya yetişemessem göremessem telaşı.Fideleri apar topar diktim elimi yüzümü bile yıkamadan Siyirdim doğru tatarın bahçeye hep beraber güzel sohbetler edip tatarın organik meyvelerinden (dut,kiraz ve çilek) yedik. Ayağına sağlık hocam. Tüm dostlarımıza kapımız her zaman açıktır.76
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova da fiko rüzgarı yalova tatar 13 2,281 09-09-2015, 16:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Arap hüseyinin yalova ziyareti yalova tatar 36 5,753 08-09-2012, 22:05
Son Yorum: muratcoskun
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,956 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  ufuk hocam ziyarete geldi. LeVrEkCi 25 3,931 30-06-2011, 21:27
Son Yorum: yycolak