Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'li dostlarımız Yalova'daydı..
Dün Ahmet (Uzunahmet),Hüseyin (araphüseyin),Muharrem (gobekbalığı) ve Sezai (meleksezai) taziye için Erden'i ziyarete geldiler.Dün akşam Erden'in evinde misafir oldular.Bu gün sabah tekrar buluştuk,sahili kolaçan ettik bu arada Erol77 de bize katıldı.Hava ve deniz uygun olsaydı teknelerimizi indirecektik ama müsait değildi.Arabalarla Yalova eski liman içine gittik maksat köylüm Erden biraz olsun acısını unutur diye oltalarımızı çıkarıp deniz havası aldık ama hava çok soğuyunca Erden'in bahçesine gittik.Bahçede mangalımızı yakıp öğle yemeğini yedik ve öğleden sonra dostlarımızı uğurladık.Onlar gitmeden doktor arkadaşımız da (Eren) yetişti.
Sağolun dostlar,iyiki varsınız..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
taziye ziyareti için gittik hacı babanın cenaze törenine yetişememiştik. tatar sağolsun mehmet abi ile çiftlikköy girişinde karşıladılar. tatarların eve gittik hacı annenin eelini öpüp başsağlığı diledik.erden reis evinde bizleri ağırladı gündüz mehmet abi ve erol abi geldiler ufak bir iki olta attık öğleden sonra rahmetlinin bahçeyi gördük yemek yedik doktorda uğradı sağolsun bizleri el üstünde tutan mahcup edecek derecede ağırlayan dostlardan allah razı olsun başta tatarın eşi ,tatar ve ailesine çok teşekkür ederim . erden abi mehmet abi erol abi ve doktorum sizleri tanıdığım için çok memnunum iyiki varsınız...

hacı babaya tekrar allahtan rahmet diler ailesine başsağlı dilerim..yattığın yer nur olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eskişehir grubu gittiğinizden haberim olsaydı ben de memnuniyetle gelirdim...
Bul
saolun dostlarım iyiki geldiniz biraz olsun bende kafamı dağıttım .ben ve bina halkı dahi sizlerden razı olsun dediler işte iyiki varsınız .memnun edebildiysek ne mutlu bizlereAffet

uzunum ölmez sağ kalırsak sana verdiğim ceviz ağacının altında 10 sene sonra çay içeriz.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
işte budur arkadaşlar sitemizin kardeşliği abiliği iyiki varsınız sağ olun var olun...
Bul
bucalıfikret yazdı:eskişehir grubu gittiğinizden haberim olsaydı ben de memnuniyetle gelirdim...

abi cidden düşünemedik hakkını helal et keşke gitmeden konu açsaymışız
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
yalova tatar yazdı:saolun dostlarım iyiki geldiniz biraz olsun bende kafamı dağıttım .ben ve bina halkı dahi sizlerden razı olsun dediler işte iyiki varsınız .memnun edebildiysek ne mutlu bizlereAffet

uzunum ölmez sağ kalırsak sana verdiğim ceviz ağacının altında 10 sene sonra çay içeriz.

memnuniyet ne kelime abi inan kendi evimizdeymişiz gibi rahattık..allah razı olsun sizlerden eskişehirede yengemle beraber bekliyoruz.. bizde sizleri ailce ağırlamaktan mutluluk duyacağız Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
arabım nedemek helal olsun benden yana sizlerin gitmesi erden arkadaşımıza moral verdi tekrar sağolun...
Bul
ince davranışınız için tebrikler inanın ilk duydugumda tüylerim diken diken oldu bende gelmeyi düşündüm ama ne yazık imkan yoktu çalışıyordum.erden abinin yanında olmanız çok güzel oldu.teşekkürler.
Bul
bende sizinle birlikte erden abimizin yanında olmak isterdim,çok güzel yapmışsınız...dostluk arkadaşlık hep iyi günlerde olmamalı..erden abicim tekrar başın sağolsun seni seviyoruz tatar abim benim...herzaman Allah ömür verdiği sürece beraberiz..bu buluşmayı gerçekleştiren abilerimede saygılarımı sunuyorum..
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova da fiko rüzgarı yalova tatar 13 2,131 09-09-2015, 16:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Arap hüseyinin yalova ziyareti yalova tatar 36 5,372 08-09-2012, 22:05
Son Yorum: muratcoskun
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,595 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  Ufuk Hoca Yalova'daydı.. Lakerda 26 5,476 21-06-2011, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin