Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
14-12-2008, 00:05
(Son Düzenleme: 14-12-2008, 00:11, Düzenleyen: araphüso26.)
taziye ziyareti için gittik hacı babanın cenaze törenine yetişememiştik. tatar sağolsun mehmet abi ile çiftlikköy girişinde karşıladılar. tatarların eve gittik hacı annenin eelini öpüp başsağlığı diledik.erden reis evinde bizleri ağırladı gündüz mehmet abi ve erol abi geldiler ufak bir iki olta attık öğleden sonra rahmetlinin bahçeyi gördük yemek yedik doktorda uğradı sağolsun bizleri el üstünde tutan mahcup edecek derecede ağırlayan dostlardan allah razı olsun başta tatarın eşi ,tatar ve ailesine çok teşekkür ederim . erden abi mehmet abi erol abi ve doktorum sizleri tanıdığım için çok memnunum iyiki varsınız...
hacı babaya tekrar allahtan rahmet diler ailesine başsağlı dilerim..yattığın yer nur olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
eskişehir grubu gittiğinizden haberim olsaydı ben de memnuniyetle gelirdim...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
saolun dostlarım iyiki geldiniz biraz olsun bende kafamı dağıttım .ben ve bina halkı dahi sizlerden razı olsun dediler işte iyiki varsınız .memnun edebildiysek ne mutlu bizlere
uzunum ölmez sağ kalırsak sana verdiğim ceviz ağacının altında 10 sene sonra çay içeriz.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
işte budur arkadaşlar sitemizin kardeşliği abiliği iyiki varsınız sağ olun var olun...
bucalıfikret yazdı:eskişehir grubu gittiğinizden haberim olsaydı ben de memnuniyetle gelirdim...
abi cidden düşünemedik hakkını helal et keşke gitmeden konu açsaymışız
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
yalova tatar yazdı:saolun dostlarım iyiki geldiniz biraz olsun bende kafamı dağıttım .ben ve bina halkı dahi sizlerden razı olsun dediler işte iyiki varsınız .memnun edebildiysek ne mutlu bizlere
uzunum ölmez sağ kalırsak sana verdiğim ceviz ağacının altında 10 sene sonra çay içeriz.
memnuniyet ne kelime abi inan kendi evimizdeymişiz gibi rahattık..allah razı olsun sizlerden eskişehirede yengemle beraber bekliyoruz.. bizde sizleri ailce ağırlamaktan mutluluk duyacağız
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
arabım nedemek helal olsun benden yana sizlerin gitmesi erden arkadaşımıza moral verdi tekrar sağolun...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ince davranışınız için tebrikler inanın ilk duydugumda tüylerim diken diken oldu bende gelmeyi düşündüm ama ne yazık imkan yoktu çalışıyordum.erden abinin yanında olmanız çok güzel oldu.teşekkürler.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bende sizinle birlikte erden abimizin yanında olmak isterdim,çok güzel yapmışsınız...dostluk arkadaşlık hep iyi günlerde olmamalı..erden abicim tekrar başın sağolsun seni seviyoruz tatar abim benim...herzaman Allah ömür verdiği sürece beraberiz..bu buluşmayı gerçekleştiren abilerimede saygılarımı sunuyorum..