Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fıkra :)
Adamın arabası çalınır . 2 gün sonra araba geri gelir ve bir not vardır içinde '' özür dilerim arabanızı aldım ama karım doğum yapacaktı. Kendimi affettirmek için yarın tiyatroya eşiniz ve sizin için 2 bilet aldım , hatamı telafi için ben de orda olacağım lütfen kabul edin'' adam duygulanır eşiyle tiyatroya giderler, adam yoktur ama memnun eve dönerler. Ev soyulmuştur ve duvarda bir Not vardır Abi tiyatro nasıldı ?

********************* Siyirdim ***************************

Çocuk:

- 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum' diye israr edince Adam, 'Nasil olsa bunu bu oglana bi gun anlatmak durumunda kalacam, iyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten' diye dusunur, icinden.

- 'Bak evladim, cok eyi dinle, zira bir daha anlatmiyacaam: ...
- 'Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. 'Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu...'Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den bi kac 'down load' indirdi... 'Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yukledi Ammaaa,'' heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti... Ondan sonra da , ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... 'Sonuc olarak da, dokuz ay soona ortaya felaket bi 'Virus' cikti

***********************Siyirdim****************************

Üç adam barda oturmuş konuşuyorlarmış.
Birincisi demiş ki,
- "Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Diğerleri anlamamışlar.
- "Ne aldın?" diye sormuşlar.
- "Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.
İkinci adam demiş ki,
- "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım."
Hemen anlamışlar tabii ki:
- "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?"
Adam gülümsemiş:
- "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:
- "Peki sen ne aldın karına?"
Adam demiş ki:
- "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Adamlar şaşırmışlar:
- "Atıyosun!" demişler,
- "Öyle bir araba olmaz ki?!"
- "Araba aldığımı kim söyledi" demiş adam.
Diğerleri:
- "Ne aldın peki?"
- "BASKÜL" Smile

*************************Siyirdim*************************

Ormanlar kralı aslan tatile çıkmadan önce tüm hayvanlara haber göndererek ormandaki meydanda toplanmalarını ister hayvanların hepsi toplanır aslan konuşmaya başlar:
- Arkadaşlar ben tatile çıkıyorum ben gelene kadar vekilim tilkidir ona yapılan yanlışlığı kendime yapmış sayarım ona göre davranın
der ve tatile çıkar. Sabah olur olmaz ti...lki kasıla kasıla ormanda dolaşmaya başlar. Kurdun yanına gider ve basar tokadı
- Ben kimim lan der.
Kurt:
- Sen kralımızın vekilisin emret der.
Tilki:
- Hep böyle ol
der ve domuzun yanına gider, onada basar tokadı
- Ben kimim der.
- Sen kralımızın vekilisin
der, tilki kasıla kasıla ayının inine girer
- Ben kimim
deyip ilk tokadı vurduğunda ayı buna bir pençe atar tilki inin dışına fırlar. Tilki dışardan söylenmeye başlar
- ..ayı işte zaten hiç bir toplantıya katılmazsınki Smile

**************************Siyirdim*************************

Bir gün 30 zenci arkadaş yolda giderlerken bir lamba bulurlar. Lambanın içinden cin çıkar ve zencilerin dileklerini gerçekleştireceğini söyler.

1. Zenci beyaz olmak ister cin yapar

2. Zenci beyaz olmak ister onuda yapar aralarından bir zenci devamlı katıla katıla güler.
...
Neyse 29. Zencide beni beyaz yap der. Ve cin yapar sıra 30. Zenciye gelir (devamlı gülen).

Cin sorar sizin dileğiniz nedir diye? gülen zenci " bunların hepsini zenci" yap SmileDevamını Gör

***********************Siyirdim***************************

Bu günlük bu kadar Smile
Bul
hasan teşekkürler.AlkisAlkisBoboBobo
Bul
kuralalrımıza uygun olmayan kelimeler düzenlenmiştir,hasan bacağndan fururum seni bak ona göre Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:kuralalrımıza uygun olmayan kelimeler düzenlenmiştir,hasan bacağndan fururum seni bak ona göre Siyirdim

Acep nerede yanlışlık yaptın Nihatım Smile ahhhhhhh bu topuklar var ya Hehe
Bul
Paylaşım için teşekkürler .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Hasan güzelmiş hele o virüs yokmu HeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hasansenturk72 yazdı:Acep nerede yanlışlık yaptın Nihatım Smile ahhhhhhh bu topuklar var ya Hehe

düzenlenen yerleri kırmızıyla işaretledim birde silinen fıkra var tabii SiyirdimHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:düzenlenen yerleri kırmızıyla işaretledim birde silinen fıkra var tabii SiyirdimHehe

Fıkranın içindekiler silinmiş poli nerede Nihatım silmişşşşş Hehe Hehe

Şaka bir tarafa yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmayın işte fıkra bu arkadaşlar Siyirdim
Bul
HappyEyvallah HasanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Teşekkürler HasanHappy
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fıkra ve video Ayhan ZERENER 14 3,736 31-01-2012, 17:21
Son Yorum: yycolak
  fıkra...laz ım benim LeVrEkCi 14 3,403 06-12-2011, 12:04
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Fıkra hasansenturk72 19 3,460 01-06-2011, 09:46
Son Yorum: hasansenturk72
  Balik (fikra) sevimli34 16 4,158 14-02-2011, 09:38
Son Yorum: yycolak
  Fıkra rusan 13 3,144 10-08-2010, 18:12
Son Yorum: kale124
  Fikra. Tropheus 14 2,415 28-06-2010, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  fıkra fbı Tropheus 17 2,937 01-06-2010, 21:56
Son Yorum: turna
  Fıkra işte tedirgin SaZaN 11 2,626 04-05-2010, 13:41
Son Yorum: naxos 5
  Beş fıkra bir arada (sonuncusu bomba) tedirgin SaZaN 13 3,450 22-04-2010, 22:23
Son Yorum: ALTAYLI
  Fıkra Zıpkıncı 19 2,996 30-10-2009, 23:26
Son Yorum: erdekli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi