27-07-2011, 21:46
dün akşam üstü erol 77 bahçeye uğraddı .dediki bu sabah 8 kilodan fazla istavrt aldık .erol 77 ,lakerda mehmet abi ve bir emekli arkadaş daha. akşam misafirliğe gittim ama aklım denizde .bide erola demiştim yarın sabahta biz gidelim .mehmet abiyi aradım (lakerda) yengem dedi yeni yattı istersen kaldırayım, yok dedim saol daha sonra ararım dedim bende.
erol dedi ben konuşurum kendiyle göüşebilirsem komşular yaaa unun için
ama biz erolla sözleştik sabah 05:30 da diye .bendeki kurtlar o kadar büyüdü ki çıkamıyolarr....
sabah 04 gibi uyudum uyandım 0ldum yani anlıcanız gibi sabah olmadı bana .tlf zilinden önce kalktım . (kendimi bildiğim için misafirlikte amca oğluna tembih ettim sabah 05 te kaldır beni diye.çünkü kendide her sabah o satte uyanır bahçeye gider) .sabah doğru denize.baktım erol ve ahmet hocam ordalar .bende hemen motoru sırtlayım doğru tekneye. ilk yoğunluktan dolayı resim çekemedim daha sonra başladım resimlere . güzel ,yorgun .veee neşeli bir gün geçti yarın sabah tekrar denizdeyim sabah 05 te. çünkü motoru erola bırakmadım benim arabda duruyo.. kapanışıda az evvel bahçede ailemle beraber mangal başında bitirdim.çoooook ama çooook güzel oldu 

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET