Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21/08/2011-istavrit
ramazanda pek balığa çıkmıyorum malum havalar sıcak ama dayanamadım ctesi sabahı erkenden açıldım,önce istavrit tutup yemi garantiye alayım dedim ki istavrit çok boldu,sonrasında izmarit aradım 2 tane tutabildim ve av yerime gidene kadar zarganalarıda toplayıp direk oradaki komşulardan bilgi almak için yanaştım.
geçen hafta pazar günü tekneler 4 er 5 er tane sarıkanat almış başkada hiçbirşey olmamış,ya kısmet dedim ilk önce zarganayı saldım suya.. mera yine dalgıç doluydu,dolaş dolaş tık yok tek anca izmaritdede vuruş olmayınca toplamda 4 saat süren avımı sonlandırıp istavrite geçtim.
istavrit çok bol kancalar dolu dolu geliyor derken 3 kg kadar istavrit tutup kenara geldim.
pazar günü sabah erkenden tekrar aynı şeyleri yaşayınca balığın daha girmediğini anlamış olarak çocukları alıp istavrit zevki yaşayalım dedik ve bol bol istavrit tutup komşularımıza arkadaşlarımıza getirdik.
sanıyorum sular soğumadan bu balık giremeyecek.bayramda bakacağız artık.
sonuçta hedef balık olmasada karnımızı doyuracak balığımızı bulabildik şükür..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bereketli olsun istavritler şişte güzel görünüyor,afiyet olsun.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Nihat,hedef balik olmasada tavaliklar cikmisAlkis..aynen bizde oldugu gibi...Smile
ama ne yapacaksin,boyle oluyor..
saldigin uzun olta misinesi ana beden kaclik...60lik gibi gozukuyor..yoksa fotodan mi?
bir dahakine insallah.....hedefteki baligina..hemde trofe olarak
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat,hedef balik olmasada tavaliklar cikmisAlkis..aynen bizde oldugu gibi...Smile
ama ne yapacaksin,boyle oluyor..
saldigin uzun olta misinesi ana beden kaclik...60lik gibi gozukuyor..yoksa fotodan mi?
bir dahakine insallah.....hedefteki baligina..hemde trofe olarak
rastgele

bedeni 70 lik kullanıyorum faruk abi.teşekkürler.
Bul
Nihatcım senin levreklerin sezonu geliyor, güzel balıklı raporlarını bekliyorum sabırsızlıkla, bizim buralarda kaç haftadır hafta sonları denize açılmak imkansız, aşırı rüzgar var. İnsallah bu hafta sonu dururda balık yaparız. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
İmrendiğim nokta, hala yemlik balık tutabilme şansınızın olması. Bizim buralarda sirtide öyle zargana tutacan, nerdee ... Sirti bu sene çok verimsiz buralarda. İnşallah bekledikleriniz oralara bir an önce gelir ve keyifli avlarınız olur ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
nihat hedef balık olmasda tavalıklar çıkmış şiştekiler harika eline sağlık afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
cranium yazdı:İmrendiğim nokta, hala yemlik balık tutabilme şansınızın olması. Bizim buralarda sirtide öyle zargana tutacan, nerdee ... Sirti bu sene çok verimsiz buralarda. İnşallah bekledikleriniz oralara bir an önce gelir ve keyifli avlarınız olur ...

serkan burada zargana çok bol istesem yarım saatte 30 tane zargana tutarımda işte lüfer yok Gulumse
Bul
valla süperler nihat amca rastgeleAlkisSeerf
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
İstavritler pek güzel poz vermişler her noktada Nihatcım.
Aman fazla tutma dost var dostla dalga geçen var.Adını değiştirmesinler istavritci diye.Bir an evvel şanına layık balıkları toplamaya başla.Şansın hep bol olsun kardeşim.Afiyetle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekçi eşkina ve istavrit raporu LeVrEkCi 22 4,123 07-06-2013, 14:19
Son Yorum: Salih Reis
  levrekci sinarit,kırlangıç avı..25-06-2011 LeVrEkCi 93 11,814 17-05-2012, 21:55
Son Yorum: BALIK and OZAN
  2/10/2011 levrekci levrek avı video LeVrEkCi 42 7,608 05-01-2012, 04:59
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  20-11-2011 tarabya raporu LeVrEkCi 61 8,979 22-11-2011, 23:28
Son Yorum: efese
  mavruşgil-levrekçi boğazda istavrit avı LeVrEkCi 36 7,004 05-06-2011, 16:36
Son Yorum: ANTALYALI07
  en tatlı istavrit ve kuzenimin vurduğu sinarit LeVrEkCi 31 5,940 31-05-2011, 01:25
Son Yorum: brösi
  15-5-2011 levrekci LeVrEkCi 48 6,770 22-05-2011, 22:54
Son Yorum: LeVrEkCi
  15ekim08 istavrit için 230km :)) LeVrEkCi 50 8,655 23-04-2011, 07:13
Son Yorum: yycolak
  21-08-08 levrekci eşkina,karagöz,ispari,izmarit,istavrit LeVrEkCi 56 11,091 05-12-2010, 14:09
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi