22-08-2011, 14:35
ramazanda pek balığa çıkmıyorum malum havalar sıcak ama dayanamadım ctesi sabahı erkenden açıldım,önce istavrit tutup yemi garantiye alayım dedim ki istavrit çok boldu,sonrasında izmarit aradım 2 tane tutabildim ve av yerime gidene kadar zarganalarıda toplayıp direk oradaki komşulardan bilgi almak için yanaştım.
geçen hafta pazar günü tekneler 4 er 5 er tane sarıkanat almış başkada hiçbirşey olmamış,ya kısmet dedim ilk önce zarganayı saldım suya.. mera yine dalgıç doluydu,dolaş dolaş tık yok tek anca izmaritdede vuruş olmayınca toplamda 4 saat süren avımı sonlandırıp istavrite geçtim.
istavrit çok bol kancalar dolu dolu geliyor derken 3 kg kadar istavrit tutup kenara geldim.
pazar günü sabah erkenden tekrar aynı şeyleri yaşayınca balığın daha girmediğini anlamış olarak çocukları alıp istavrit zevki yaşayalım dedik ve bol bol istavrit tutup komşularımıza arkadaşlarımıza getirdik.
sanıyorum sular soğumadan bu balık giremeyecek.bayramda bakacağız artık.
sonuçta hedef balık olmasada karnımızı doyuracak balığımızı bulabildik şükür..
geçen hafta pazar günü tekneler 4 er 5 er tane sarıkanat almış başkada hiçbirşey olmamış,ya kısmet dedim ilk önce zarganayı saldım suya.. mera yine dalgıç doluydu,dolaş dolaş tık yok tek anca izmaritdede vuruş olmayınca toplamda 4 saat süren avımı sonlandırıp istavrite geçtim.
istavrit çok bol kancalar dolu dolu geliyor derken 3 kg kadar istavrit tutup kenara geldim.
pazar günü sabah erkenden tekrar aynı şeyleri yaşayınca balığın daha girmediğini anlamış olarak çocukları alıp istavrit zevki yaşayalım dedik ve bol bol istavrit tutup komşularımıza arkadaşlarımıza getirdik.
sanıyorum sular soğumadan bu balık giremeyecek.bayramda bakacağız artık.
sonuçta hedef balık olmasada karnımızı doyuracak balığımızı bulabildik şükür..