Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu levrekler bucalı
Gece bazı arkadaşlara kafam bozuldu düşündüm düşündüm balığa gitmeye karar verdim. saat 22:00 de evden çıktım. Sabah işte olacaktım.Uykusuz ay sonu kapanışları müşteri ziyaretleri falan bayağı zor geçecekti. Ama inatlandım bu gece balığı bulacaktım ve öyle oldu. Güzel levrek aldım bu levrekleri beni satan arkadaşlara hediye ediyorum buzluğa attım. Beni hergün balığa gidelim diye arayanlar, balığa gittikleri zaman bana haber vermezler nedense..Lütfen bundan sonra balığa gidelim diye aramayın beni telefon numaramı değiştirmek zorunda kalmayım. Bu yazım izmirdeki 2 kişiye, diğer dostlarım yazımdan dolayı herkesten özür dilerim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
harikasın barış,şu levrekleri ço0k özledm ve bu sene çok beklettiler moralimi bozuyor bizim levrekler artık seninkilerle zaman geçirecez Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Levreklerin harika görünüyor şekerim.Sende yakışıklı çıkmışsın.Afiyetle.Alkis
Bul
yok kardeş sen bu işi aşmışsın ben avatarımı değiştirmeye karar verdim balıksız avatar kayacam Hadiordaneline emeğine sağlık süper balıklar granyöz busene yokmu barış.
afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:harikasın barış,şu levrekleri ço0k özledm ve bu sene çok beklettiler moralimi bozuyor bizim levrekler artık seninkilerle zaman geçirecez Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis

Eyvallah abi geç olsun temiz olsun mutlaka gelirler merak etme..

Bul
yycolak yazdı:Levreklerin harika görünüyor şekerim.Sende yakışıklı çıkmışsın.Afiyetle.Alkis

Teşekkürler Yalçın bey.. Ama ne yakışıklı sabahın yedisi ve hiç uyumamışSmile

Bul
bucalıfikret yazdı:yok kardeş sen bu işi aşmışsın ben avatarımı değiştirmeye karar verdim balıksız avatar kayacam Hadiordaneline emeğine sağlık süper balıklar granyöz busene yokmu barış.
afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Smile teşekkürler abi sağol

Bul
bence sen tek başına git boş ver seni satanları..bak ne güzel daha iyi bir av olmuş..konsanren bozulmamış..çok tebrik ediyorum...ne zaman denk gelecek bize bu balıklar bilmiyorum..saygılar..rastgele..Alkis
Seerf
Bul
bucalı yazdı:Eyvallah abi geç olsun temiz olsun mutlaka gelirler merak etme..

balıklar gelsede ben vakit bulamıyorum be barış eskiden çok sık balığa çıkabiliyordum yok ekonomik düşünceler yok çocuklar büyüdü onlarla ilgilenmeler ve balık azalması nedenleriyle eski balıkçılıklar zorlaştı.fırsat bulup çıkıncada balık bulamaz olduk ama sadece ben değil bizim merada bu sene hiç levrek çıkmadı 1-2 ispendek tutuldu oda mayıs ayında.kısmet bakalım çalışmaya devam.
Bul
Barış bereketli olsun maaşallah levrekler kuzu gibi yatıyor.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  05.04.2015 tahsinm.levrekler tahsinmersin 31 3,204 16-04-2015, 13:57
Son Yorum: tahsinmersin
  29.09.2012 Bucalı,Cihan Deniz Cihan Deniz 35 5,323 01-10-2012, 14:33
Son Yorum: Sargoz35
  çupra budur bucalı versyonu... bucalı 51 7,635 22-11-2010, 17:40
Son Yorum: bucalı
  ıldır gerence. bucalı fikret & barış bucalıfikret 66 10,105 31-03-2010, 23:49
Son Yorum: yycolak
  bucalı barış ve bucalıfikret aynı mera bucalıfikret 66 7,588 16-09-2009, 01:53
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi