Gece bazı arkadaşlara kafam bozuldu düşündüm düşündüm balığa gitmeye karar verdim. saat 22:00 de evden çıktım. Sabah işte olacaktım.Uykusuz ay sonu kapanışları müşteri ziyaretleri falan bayağı zor geçecekti. Ama inatlandım bu gece balığı bulacaktım ve öyle oldu. Güzel levrek aldım bu levrekleri beni satan arkadaşlara hediye ediyorum buzluğa attım. Beni hergün balığa gidelim diye arayanlar, balığa gittikleri zaman bana haber vermezler nedense..Lütfen bundan sonra balığa gidelim diye aramayın beni telefon numaramı değiştirmek zorunda kalmayım. Bu yazım izmirdeki 2 kişiye, diğer dostlarım yazımdan dolayı herkesten özür dilerim.
harikasın barış,şu levrekleri ço0k özledm ve bu sene çok beklettiler moralimi bozuyor bizim levrekler artık seninkilerle zaman geçirecez afiyet olsun rastgele
yok kardeş sen bu işi aşmışsın ben avatarımı değiştirmeye karar verdim balıksız avatar kayacam eline emeğine sağlık süper balıklar granyöz busene yokmu barış.
afiyet olsun rast gele.
LeVrEkCi yazdı:harikasın barış,şu levrekleri ço0k özledm ve bu sene çok beklettiler moralimi bozuyor bizim levrekler artık seninkilerle zaman geçirecez afiyet olsun rastgele
Eyvallah abi geç olsun temiz olsun mutlaka gelirler merak etme..
bucalıfikret yazdı:yok kardeş sen bu işi aşmışsın ben avatarımı değiştirmeye karar verdim balıksız avatar kayacam eline emeğine sağlık süper balıklar granyöz busene yokmu barış.
afiyet olsun rast gele.
bence sen tek başına git boş ver seni satanları..bak ne güzel daha iyi bir av olmuş..konsanren bozulmamış..çok tebrik ediyorum...ne zaman denk gelecek bize bu balıklar bilmiyorum..saygılar..rastgele..
bucalı yazdı:Eyvallah abi geç olsun temiz olsun mutlaka gelirler merak etme..
balıklar gelsede ben vakit bulamıyorum be barış eskiden çok sık balığa çıkabiliyordum yok ekonomik düşünceler yok çocuklar büyüdü onlarla ilgilenmeler ve balık azalması nedenleriyle eski balıkçılıklar zorlaştı.fırsat bulup çıkıncada balık bulamaz olduk ama sadece ben değil bizim merada bu sene hiç levrek çıkmadı 1-2 ispendek tutuldu oda mayıs ayında.kısmet bakalım çalışmaya devam.