Yorumları: 609
Konuları: 40
Merhaba site sakinleri,
Adım Metin. 36 yaşında ve iki evlat sahibiyim. Yaklaşık iki aydır kıyı olta balıkçılığı ile uğraşıyorum. İstanbul Anadolu Yakası Kulelinin az ilerisinde elektrik kurumunun karşısındaki parka gidiyorum şimdilik. 2 ayda istavrit ve kefal haricinde bir şey avlamadım.
Hayatımın en keyifli saatlerini geçiriyorum olta ile. En yakın amacım tekneden olta ile avlanmak. (Buluşup ortak tekne olaylarına falan her zaman varım. Özelden mesaj atıp ulaşabilirsiniz.)
Daha sonraki amaç ise şu göl ve göletlerde avlanırken belgesellerde izlediğim kodaman balıklardan da avlamak.
Denizden babam çıksa yerim felsefesini kendime düstur edinmişimdir.

)
Şimdiden tüm hoşgeldin mesajlarına şimdiden hoşbulduk der, öğrenmeye istekli bir acemi olarak herkese keyifli ve bol balıklı ömür dilerim...
Saygılar size,
Metin....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
metin yazdıklarının hepsini hepimiz istiyoruz yani hem tekne ile organizasyonlar yapıp beraber balık tutmayı hemde deniz ve akarsularda trofe balıklar tutmayı istiyoruz ve zaman zaman bunları gerçekleştiriyoruz.
istanbulda tekne fiatlaı çok yüksek oldugu için o işi fazla yapamasakda kıyı organizasyonları yapmaktayız.ayrıca biraz araştırınca 8-10 kişilik teknelerin olduğunu ve fiatlarının nitekim uygun oldugunu gördüm bu tip teknelerle daha çok ekim ayı ve sonrasında av yapılabilinir.
büyük balıklı avları ise iyice kirlenen doğa ve bilinçsiz avlar nedeniyle fazlaca bulamıyoruz yinede herkes o trofeleri bulmak için uğraşıyor.
aramıza hoşgeldin katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle
LeVrEkCi yazdı:metin yazdıklarının hepsini hepimiz istiyoruz yani hem tekne ile organizasyonlar yapıp beraber balık tutmayı hemde deniz ve akarsularda trofe balıklar tutmayı istiyoruz ve zaman zaman bunları gerçekleştiriyoruz.
istanbulda tekne fiatlaı çok yüksek oldugu için o işi fazla yapamasakda kıyı organizasyonları yapmaktayız.ayrıca biraz araştırınca 8-10 kişilik teknelerin olduğunu ve fiatlarının nitekim uygun oldugunu gördüm bu tip teknelerle daha çok ekim ayı ve sonrasında av yapılabilinir.
büyük balıklı avları ise iyice kirlenen doğa ve bilinçsiz avlar nedeniyle fazlaca bulamıyoruz yinede herkes o trofeleri bulmak için uğraşıyor.
aramıza hoşgeldin katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle 
Çok teşekkürler. Bu yeni yakalandığım en güzel hastalık için kendimi şanslı hissediyorum. Mümkün mertebe organizasyonlarınızda her daim olmak isterim. Tekrar teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
maxtar yazdı:Çok teşekkürler. Bu yeni yakalandığım en güzel hastalık için kendimi şanslı hissediyorum. Mümkün mertebe organizasyonlarınızda her daim olmak isterim. Tekrar teşekkürler.
sık sık dile getirmişimdir bu öyle bir hastalık ki insan kendi yaptığı takımlarla kendi tuttuğu balığı kendisi kesip temizleyip servis yapıp yiyip yedirdiği zaman o hasta iflah olmuyor ben böyle hasta oldum

birde burada dostlarla bu zevki paylaşım yorumlayınca çift katmerli oluyor zevki

yakında bir organizsyon düşünüyoruz ya kartal koçtaş önü ya hayal kahvesi beykoz olabilir,organizasyonlarımız ücretsiz sadece dost özlemini gidermek için oluyor ve herbiri çok eğlenceli geçiyor arada balıkta oldumu değmeyin keyfimize oluyor mutlaka bekleriz
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Aramıza hoşgeldin Metin, Keyifli paylaşımlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
metin ciğim hoş geldin düşüncelerin güzel de biraz daha pişmeğe ne dersin şansın açık kısmetin bol olsun rasgele diyorum
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Aramıza hoşgeldin Metin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Metincim hoş geldin kardeşim.