Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acemi'den Selam...
Merhaba site sakinleri,

Adım Metin. 36 yaşında ve iki evlat sahibiyim. Yaklaşık iki aydır kıyı olta balıkçılığı ile uğraşıyorum. İstanbul Anadolu Yakası Kulelinin az ilerisinde elektrik kurumunun karşısındaki parka gidiyorum şimdilik. 2 ayda istavrit ve kefal haricinde bir şey avlamadım.

Hayatımın en keyifli saatlerini geçiriyorum olta ile. En yakın amacım tekneden olta ile avlanmak. (Buluşup ortak tekne olaylarına falan her zaman varım. Özelden mesaj atıp ulaşabilirsiniz.)

Daha sonraki amaç ise şu göl ve göletlerde avlanırken belgesellerde izlediğim kodaman balıklardan da avlamak.

Denizden babam çıksa yerim felsefesini kendime düstur edinmişimdir. Smile)

Şimdiden tüm hoşgeldin mesajlarına şimdiden hoşbulduk der, öğrenmeye istekli bir acemi olarak herkese keyifli ve bol balıklı ömür dilerim...

Saygılar size,

Metin....
Bul
metin yazdıklarının hepsini hepimiz istiyoruz yani hem tekne ile organizasyonlar yapıp beraber balık tutmayı hemde deniz ve akarsularda trofe balıklar tutmayı istiyoruz ve zaman zaman bunları gerçekleştiriyoruz.
istanbulda tekne fiatlaı çok yüksek oldugu için o işi fazla yapamasakda kıyı organizasyonları yapmaktayız.ayrıca biraz araştırınca 8-10 kişilik teknelerin olduğunu ve fiatlarının nitekim uygun oldugunu gördüm bu tip teknelerle daha çok ekim ayı ve sonrasında av yapılabilinir.
büyük balıklı avları ise iyice kirlenen doğa ve bilinçsiz avlar nedeniyle fazlaca bulamıyoruz yinede herkes o trofeleri bulmak için uğraşıyor.
aramıza hoşgeldin katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:metin yazdıklarının hepsini hepimiz istiyoruz yani hem tekne ile organizasyonlar yapıp beraber balık tutmayı hemde deniz ve akarsularda trofe balıklar tutmayı istiyoruz ve zaman zaman bunları gerçekleştiriyoruz.
istanbulda tekne fiatlaı çok yüksek oldugu için o işi fazla yapamasakda kıyı organizasyonları yapmaktayız.ayrıca biraz araştırınca 8-10 kişilik teknelerin olduğunu ve fiatlarının nitekim uygun oldugunu gördüm bu tip teknelerle daha çok ekim ayı ve sonrasında av yapılabilinir.
büyük balıklı avları ise iyice kirlenen doğa ve bilinçsiz avlar nedeniyle fazlaca bulamıyoruz yinede herkes o trofeleri bulmak için uğraşıyor.
aramıza hoşgeldin katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle Alkis

Çok teşekkürler. Bu yeni yakalandığım en güzel hastalık için kendimi şanslı hissediyorum. Mümkün mertebe organizasyonlarınızda her daim olmak isterim. Tekrar teşekkürler.
Bul
maxtar yazdı:Çok teşekkürler. Bu yeni yakalandığım en güzel hastalık için kendimi şanslı hissediyorum. Mümkün mertebe organizasyonlarınızda her daim olmak isterim. Tekrar teşekkürler.

sık sık dile getirmişimdir bu öyle bir hastalık ki insan kendi yaptığı takımlarla kendi tuttuğu balığı kendisi kesip temizleyip servis yapıp yiyip yedirdiği zaman o hasta iflah olmuyor ben böyle hasta oldum Gulumsebirde burada dostlarla bu zevki paylaşım yorumlayınca çift katmerli oluyor zevkiGulumse
yakında bir organizsyon düşünüyoruz ya kartal koçtaş önü ya hayal kahvesi beykoz olabilir,organizasyonlarımız ücretsiz sadece dost özlemini gidermek için oluyor ve herbiri çok eğlenceli geçiyor arada balıkta oldumu değmeyin keyfimize oluyor mutlaka bekleriz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:sık sık dile getirmişimdir bu öyle bir hastalık ki insan kendi yaptığı takımlarla kendi tuttuğu balığı kendisi kesip temizleyip servis yapıp yiyip yedirdiği zaman o hasta iflah olmuyor ben böyle hasta oldum Gulumsebirde burada dostlarla bu zevki paylaşım yorumlayınca çift katmerli oluyor zevkiGulumse
yakında bir organizsyon düşünüyoruz ya kartal koçtaş önü ya hayal kahvesi beykoz olabilir,organizasyonlarımız ücretsiz sadece dost özlemini gidermek için oluyor ve herbiri çok eğlenceli geçiyor arada balıkta oldumu değmeyin keyfimize oluyor mutlaka bekleriz Gulumse

Kesin gelirim. Netleşince detaylı bilgilerinizi dört gözle bekliyorum.... Alkis
Bul
Aramıza hoşgeldin Metin, Keyifli paylaşımlar..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hoşgeldiniz..
Bul
metin ciğim hoş geldin düşüncelerin güzel de biraz daha pişmeğe ne dersin şansın açık kısmetin bol olsun rasgele diyorum
Bul
Aramıza hoşgeldin Metin. Keyifli paylaşımlar dilerim.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Metincim hoş geldin kardeşim.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,364 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,580 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  selam karareis 14 1,805 06-04-2015, 20:31
Son Yorum: karareis
  Dostlara Selam. HK-18 22 4,924 24-08-2014, 02:32