Yorumları: 2,864
Konuları: 93
08-09-2011, 09:37
(Son Düzenleme: 08-09-2011, 09:42, Düzenleyen: nihatkr.)
Balıkçılar yaprak avlamak için bastırıyor, ama diğer taraftanda biz avlamıyoruz diyor. Metroda, carrefourda satılanları onlar tutmamış.
Ve amatör balıkçılığa sataşıyor abi. Poyraz köy balıkçılar deneği başkanı kokoş
[SIZE="4"]Adam diyorki biz 30 senedir bitiremedik çinekopu şimdimi bitecek.[/SIZE]
Makulü kaç santim? - Haber Videoları - Habertürk Video
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu haberi okudum çok kızdım vede ne yazık güldüm..30 senedir bitirememiş de neden çinekop yok yaww kimi kandırıyorlar,
lüfer büyüdükçe zararlı olurmuş kimi kandırıyorlar

şaka gibiler.
metro market çinekop satışını durdurmuş sadece belli boy üstü lüfer satacağım diyor buda güzel bir örnek olsun tüm marketlere.hatta bu marketler vitrinlerine çinekop almayın yazsın ki balıkçılardanda alınamasın.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Maalesef kafatasının içinde beyin yerine et parçası taşıyan zihniyet böyle adamları masalarda işgal kuvveti olarak tutarlar. Onlarda gördüğünüz gibi bağırıp çağırmayı dinlememeyi konuşma zannederler. Atıyor, sallıyor vs vs. Neyse ya durduk yerde öfkelenmeyeyim şimdi. Verilen mücadelenin en fazla yararını kendilerinin göreceğini bile göremeyen cahillere ne desek az.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
30 senedir bitirememişte

hani nerdeler o zaman bizmi bitirdik..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Bitiremedikleri balık 6 yıldır İzmirde yok.En sevdiğim balıktır ama gelemiyor.Ne çinekop ne lüfer.Boğazdan olanı.Lüfer var tektük ama buralarda kazayla tutulanlardan.Allah bildiği gibi yapsın.Güzlük kazanılmaya çalışılan para geleceğimizi köreltiyor.Yazık yazık.

Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Uzun_ahmet yazdı:30 senedir bitirememişte
hani nerdeler o zaman bizmi bitirdik..
E adam öyle diyorya. Çinekop başladımı boğaz kıyısında 15 000 oltacı toplanıyor. Her biri 1 kg tutsa sen hesap yap diye

Sanki millet bir tane tutabiliyor.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
pazar günü pazarda mezgitleri gördüm parmak kadarlardı

balıkcıla atıştım.yazıklar olsun sonrada balık yok diyoruz

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
nihatkr yazdı:E adam öyle diyorya. Çinekop başladımı boğaz kıyısında 15 000 oltacı toplanıyor. Her biri 1 kg tutsa sen hesap yap diye
Sanki millet bir tane tutabiliyor.
Pis herif ne zaman saymış 15.000 i ve hepsi de çinekop tutuyor ha. Yukarıda da yazdım ya. Bunların kafada et var. Varsan baksan satmaktan kendiside balık yemiyordur. Yese aklı başında olur
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ALTAYLI yazdı:Pis herif ne zaman saymış 15.000 i ve hepsi de çinekop tutuyor ha. Yukarıda da yazdım ya. Bunların kafada et var. Varsan baksan satmaktan kendiside balık yemiyordur. Yese aklı başında olur
Beyne takviye yokki ondanmı?...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ben bu programı gece 00.30 seyrettim.. yanılmıyorsam HT tv deydi.. soyadı kokoş olan balıkçıları temsilen epeyce saçmaladı.. fakat bazı sorularıda kafama takılmadı değil.. bu balıklar akdenize doğru gidermiş,ispanya yunanistanda falan 20 cm. kota yokmuş ve türkiye çinekopları oralardan dondurulmuş ithal edermiş..doğruluğunu ben bilmiyorum..ikincisi havyar zamanında 10 cm çinekoptan dahi havyar çıkarmış.. yani 20 cm olması gerekmezmiş havyar atması için..tabi bu arada amatörlerede geydirdi..boğazda 15 bin kişi büyüklük gözetmeden çinekop avlarmış lüfer olmasına kimse bakmazmış..bu profesyoneller denetlendikten ve işler rayına oturduktan sonra amatörlerede sınırlar getirilmeli bence... haklı olduğu taraflarda yok değil.. hepimiz kendi penceremizden bakmayalım.. neticede kokoş un dediğine göre balıkçılık sektöründe 600 bin kişi ekmek yiyormuş..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]