Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çinekop  ve  tekir  başladı  11/05/2007
iyi geceler arkadaşlar bu senenin ilk tekirini  ve çinekopunu  yakaladım  
ilgilenen arkadaşlara  duyurulur  mevki  bostancı  kadıköy  arası   şansınız açık  
kazancınız bol olsun saygılarımla71
hani resim nasıl neyle tuttun açarsan memnun oluruz tebrikler yanlız tekir avyar zamanı yoksa ben tekire ağ atcam zamanını bekliyom
Bul
erden abi foağraf makinamı almamıştım ama telefonla çektim onları göndereyim ama havyara rastlamadım veya daha olgunlaşmadı.
bu kanun yasalara sadece biz uyuyoruz galiba bizim burada sürekli kıyı voliciliği yapılıyor onlara yasak yokmu amatör leremi bu yasak proflara serbesmi bunlar denizi demi satınalıyorlar belge alırken.Super
Bul
tekirleri oltaylamı aldınız ?? rastgele
Bul
doktor yazdı:bu kanun yasalara sadece biz uyuyoruz galiba bizim burada sürekli kıyı voliciliği yapılıyor onlara yasak yokmu amatör leremi bu yasak proflara serbesmi bunlar denizi demi satınalıyorlar belge alırken.Super

doktor yasak 12 kulaçtan büyük ve altı basmalı yanı buzmeli aglar için gecerlidır öteki ufak ağlara yasak yok...Bobo
Bul
bilgi için teşekkür ederim reis peki kıyıya ağ atanlarda havyarlı tekir yokmu adam voli yapıyor 200-300 metre havyarlı tekir yokmu havyardan sonra voli yapılsa daha güzel olmazmı saygılar.
Bul
tam olarak mevkii belirtirmisin??
ben o araları iyi bilirim de birazda oralarda dolaniyim.
karşıda bişey tutamadım gene Sad((
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Av yasağı kalktı savaş başladı. nihatkr 12 2,735 06-10-2011, 22:14
Son Yorum: merttekol
  17.10.2007 -Galata Köprüsünde istavrit çaparisine gelen LÜFER ilerya 16 5,452 18-10-2007, 00:43
Son Yorum: eşref sürek
  tekir ve çinekop erdekli yücel 13 3,047 14-05-2007, 16:18
Son Yorum: BALIK and OZAN
  başladı canbey 2 1,485 16-10-2006, 13:00
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi