Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamader 5.ulusal sazan avi yarişmasi
Kamader'e 41 Kere Maşallah

5. Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması” Sona Erdi. Yarışmada Toplam 41 Balık Tutuldu...

Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KAMADER’in düzenlediği “5. Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması” sona erdi. Yarışmada toplam 41 balık tutulurken, toplam ağırlıkları 90.121 gr. geldi.

Derince Tahtalı Göleti’nde yapılan yarışmaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 51 takımdan oluşan, toplam 102 usta yarışmacı katıldı. Yarışma bitene kadar dakika dakika liderliklerin değiştiği çok çekişmeli geçen ve 4 gün süren yarışma 2 dalda yapıldı. En büyük balık dalında 26. kulvarda yarışan Kocaeli’den Volkan CANSEVER ve Sakarya’dan Yalçın ERDİNÇ ile yarışan Stubborn Carp team isimli takım tuttukları 7.025 gr.lık balık ile birinciliği elde ettiler.

En çok balık tutma kategorisinde ise, 14’cü kulvarda, Gebze bölgesinden Gebze Big Carp Hunters Team’den Yılmaz ENDER ve Nuray KAYRAK toplamda 18.340 gr.(9 adet balık) ile birinci oldular.

İkinciliği 15.260 gr.’la 21’ci kulvardan Candan SÜZEN ve İsmet KARAKAYA’nın oluşturdukları Ekol Carp Takımı elde ederken, üçüncülüğü yine Stubborn Carp Teamden Volkan CANSEVER ve Yalçın ERDİNÇ 9.995 gr ile elde ettiler.

Yarışmacılar, 4 gün boyunca gölün etrafına kurdukları çadırlarda kaldılar. Başta yemek ve su ihtiyaçları olmak üzere tüm talepleri KAMADER tarafından karşılandı.

Arkadaşlar bu yazı alıntıdır.
yarışmayı yakın arkadaşlarım olan NURAY KAYRAK ve YILMAZ ENDER kazanmışlardır.toplam 4 olta ve kendi boilileri ile yarışmışlardır.ikinci olan gebzeli arkadaşlar da yine bu arkadaşlarımın keşfetmiş olduğu etkili boililer sayesinde ikinci olabilmişlerdir.
benim geç haberim olmasından ve ayrıca işyerinde işlerin yoğunluğundan katılmama fırsat olmadı ama seneye ben de katılmayı düşünüyorum.
henüz ilgili web siteleri tarafından yayınlana herhangi bir fotoğraf yok ancak önümüzdeki hafta kamader tarafından (kendi sitelerinde) yarışmanın fotoğraflarının yayınlanması bekleniyor.merak eden arkadaşlar bakabilirler..
herkese sevgiler..
Bul
hayırlısı olsun tebrikler Alkis
Bul
Sayın Yılmaz ENDER ve Nuray KAYRAK'ı tebrik ediyorum15Part
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Ve diğer arkadaşları da tebrik ediyorumAlkisAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Yarışmaya katılan bütün arkadaşlara tebrikler Kazanan kadar katılmak ta önemli
Bul
Yakamoz yazdı:Yarışmaya katılan bütün arkadaşlara tebrikler Kazanan kadar katılmak ta önemli

arkadaşlarla henüz görüşme fırsatım olmadı ama hatırı sayılır ödüller almışlardır sanırım.
aslında evet o atmosferi yaşamak en önemlisi..
e bir de 51 takım arasından birinci olmak tesadüf eseri olmasa gerek..
Bul
hayırlısı olsun rıfatcım.teşekkürler.kocaeli bu tür organizasyonlarda başarısını hep devam ettirir.otomobil yarişlarındada bir zamanlar başı çekmişti.KOSDER sanırım hala devam ediyor.seneye birincilik kürsüsünde seni görmek dileğiyle.AlkisWink
Bul
yarışmaya katılanları ve kazananları tebrik ediyorum. Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23 Nisan Ulusal Egemenlik orhanekmekci 10 1,523 23-04-2014, 23:59
Son Yorum: mariner8
  kolyoss (54), murki (48), tedirgin SaZaN (37) orhanekmekci 18 1,635 01-04-2014, 08:46
Son Yorum: murki
  Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı MaVrUşGiL 9 1,223 24-04-2013, 18:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Lakerda 12 2,038 23-04-2012, 18:29
Son Yorum: bucalıfikret
  İyiki doğdunuz (murki, tedirgin SaZaN) yycolak 31 3,616 03-04-2012, 23:42
Son Yorum: murki
  Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun Bahadır Sarıca 10 2,414 24-04-2010, 03:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi