Selamlar.. bugün yine birkaç arkadaş Vaniköy parına gittik sabahtan.. sabah suyunda çok güzel iri iri istavrit yaptı ama fazla uzun sürmedi, ara ara kesti, ara ara yaptı ama toplamda her arkadaşın kovasında sadece 15-20 adet iri istavrit vardı.. öğleden sonra ansızın hiçbirimiz balık çekememeye başladık gerçi kimse çekemiyordu ama yaşlıca bir amca her atışında iri iri istavrit çekmeye devam ediyordu, her attığı doluydu, biz ise sinek avlamaya devam edince daha fazla özgüven kaybı yaşamamak için hemen mekanı terkettik.. 
Bu arada sabah mekana Nihat abimiz de geldi, o beni tanımış ama ben kendisiyle daha önce yüzyüze tanışmadığım için kendisini tanıyamadım
tanımadan öyle bir iki konuştuk ama ben kendimi kötü hissettim
(Nihat abi keşke kendini tanıtsaydın ben balığı falan bırakırdım bolca laflardık, sen gittikten sonra arkadaşlar söylediler beni tanıdığını söylediğini.. lütfen kusura bakma, pazar günü inşallah görüşürüz artık)
Sabah suyunda alınan balık boylarını göstermek için aşağıdaki resmi yükledim..
herkese sevgiler saygılar.. 

Bu arada sabah mekana Nihat abimiz de geldi, o beni tanımış ama ben kendisiyle daha önce yüzyüze tanışmadığım için kendisini tanıyamadım

Sabah suyunda alınan balık boylarını göstermek için aşağıdaki resmi yükledim..

bir tutkudur balık tutmak..