Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maxtar Haftasonu 24-25 Aralık
Selamlar,

24 Aralık Cumartesi : Sabah 05:30 gibi yağmur altında Vaniköye vardım. Islandığımla kaldım. Siftah olmadı. Ama yağmur güzeldi Siyirdim

25 Aralık Pazar: Yine aynı saatlerde Vaniköyde idim. Yanımda oralarda yeni gördüğüm bir arkadaş yardım isteyince rapala düğümlerini attım ve nasıl çekeceğini gösterdim. O 3 çinekop alırken ben yine elim boş döndüm Siyirdim

Heryer balık yaparken bende moralim bozulmasın dedim ve Rivaya eşimle gezmeye gittim. Orada yol üstünde çektiğim fotoğrafları sizinle bari paylaşayım. Beykoz ormanlarında terk edilmiş gördüğüm Snifsinf ve içimin yandığı Sibirya Kurdu ve diğer tatlı köpecikleri size göstereyim:

RİVA VE BEYKOZ ORMANLARINDA TERKEDİLMİŞ TATLICIKLAR:
[Resim: IMG113.jpg]

[Resim: IMG111.jpg]

[Resim: IMG110.jpg]

(Arkadaki rengi sararmış olan Beyaz bir sibirya kurdu)
[Resim: IMG114.jpg]

[Resim: IMG115.jpg]
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Metin merak etme yalniz degilsin..
sen islandigin ile kalmissin..ben usudugum ile kaldimSiyirdim bu hafta..paragatta 3 migri ciktiHadiordan
kisacasi durum 1-1Siyirdim
guzel fotolar icin tesekurlerSeerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Balık işi bir kısmetdir, herkes toplar sen bakarsın, sen toplarsın herkes bakar Gulumse

Ama o muhteşem fotoğraflar 100 sarıkanat değer Alkis harbi ışık ve yerleştirme muhteşem olmuş Alkis

Ama şu son resim var ya eğerki bozma için bir program kullanmadın ve o resim orjinalden öyle bozuk çıktıysa çoook şanslı bi adamsın Smile buresmin kıyetini bil ve kullan derim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Albatros-gr yazdı:Metin merak etme yalniz degilsin..
sen islandigin ile kalmissin..ben usudugum ile kaldimSiyirdim bu hafta..paragatta 3 migri ciktiHadiordan
kisacasi durum 1-1Siyirdim
guzel fotolar icin tesekurler
bir dahakine bol baliklisina insallah
rastgele

Çok teşekkürler üstadım Gulumse

MaVrUşGiL yazdı:Balık işi bir kısmetdir, herkes toplar sen bakarsın, sen toplarsın herkes bakar Gulumse

Ama o muhteşem fotoğraflar 100 sarıkanat değer Alkis harbi ışık ve yerleştirme muhteşem olmuş Alkis

Ama şu son resim var ya eğerki bozma için bir program kullanmadın ve o resim orjinalden öyle bozuk çıktıysa çoook şanslı bi adamsın Smile buresmin kıyetini bil ve kullan derim.

Üstadım bütün resimleri cep telefonu ile çektim. Enstantane yakalama konusunda hep hünerim olduğunu söylediler ama hiç üzerine eğilemedim. Yine de övgüler için çok sağolasın Alkis

Son dediğin resimdeki köpeğide aşağıda gördüğün resimde sağ alt köşeden alıp program efekti ile o hale getirdim.

[Resim: IM15.jpg]
Bul
maxtar yazdı:Çok teşekkürler üstadım Gulumse

Üstadım bütün resimleri cep telefonu ile çektim. Enstantane yakalama konusunda hep hünerim olduğunu söylediler ama hiç üzerine eğilemedim. Yine de övgüler için çok sağolasın Alkis

Son dediğin resimdeki köpeğide aşağıda gördüğün resimde sağ alt köşeden alıp program efekti ile o hale getirdim.

[Resim: IM15.jpg]

Yinede muhteşem bi çalışma olmuş Alkis tebrik ederim Seerf sen o resmi yine kullan derim.

Bu arada konuyu balıkçı sohbeti kısmına alıyorum bilgin olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Yinede muhteşem bi çalışma olmuş Alkis tebrik ederim Seerf sen o resmi yine kullan derim.

Bu arada konuyu balıkçı sohbeti kısmına alıyorum bilgin olsun.

Ok. Ben teşekkür ederim.. Seerf
Bul
manzara muhteşem metin paylaşıma teşekkürler.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
manzaralar çok güzel , köpeklere acıdım yazık hayvanlara
Bul
yalova tatar yazdı:manzara muhteşem metin paylaşıma teşekkürler.Alkis

Teşekkürler üstat....

efese yazdı:manzaralar çok güzel , köpeklere acıdım yazık hayvanlara

Yazık! Nasıl bir vicdana sahipler hayret ediyorum Snifsinf
Bul
metin sayende oralara gitmiş kadar olduk,manzara harika görünüyor
bu tip yerlerdeki hayvanlara bazı hayvanseverler arada gidip arabalarıyla yemek getiriyorlar,sarıyer tarafındada çok sahipsiz köpek vardır ve birçok kez arabalarıyla onları doyurmaya giden insan görmüşümdür inşallah o taraflardada vardır bu insanlardan.
paylaşım için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Haftasonu İstanbul'da idim Uzun_ahmet 57 7,405 11-03-2009, 13:45
Son Yorum: cesuryürek77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi