Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
uzun ahmet yollarda yine

paylaşım için teşekkürler ahmet abi bizlerden kimseyi göremedinmi köprüde ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yok be murat daha doğrusu kimseyi arayıpta rahatsız bile etmek istemedim, biliyosun cumartesi gündüz orlardaydım, Bir Harunu aradım saat 4 gibi falan o da üsküdar tarafında olduğunu söyledi onunlada görüşemedim sağlık olsun bir dahakine inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Ahmet su üsküdar yolunuda öğrensen diyorum nasılsa toplanma yeri karşıda sanırım karaköyden bir motorla üsküdardasın oradanda nereye istersen minibüs otobüs var
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Evine ,yerine hoşgeldin uzun.Yine masrafa girmişsin güle güle kullan,aldığın kancaların 5 nosu 2den büyük buda kafa karıştırıyor

O büyük rapala güzelmiş hangi balıkta kullanmayı düşünüyorsun

Bornova - izmir
Yorumları: 262
Konuları: 2
ahmet abi takımların güzelmiş gerçekten. fakat yakaladığın balık falan resmi yoktu pek avla ilgili yazmamışsın. umarım güzel balıklar yakalamışsındır.
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
ahmet abi güzel bir hafta sonu... İstanbul'u ben de özledim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet su üsküdar yolunuda öğrensen diyorum nasılsa toplanma yeri karşıda sanırım karaköyden bir motorla üsküdardasın oradanda nereye istersen minibüs otobüs var
Harunum öğrenmesinine öğrenirim de vakit kısıtlı olduğu için gelmek istemedim yanlış anlama yoksa gelmemmi..

İnşallah birdahaki sefere..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dincobey yazdı:ahmet abi takımların güzelmiş gerçekten. fakat yakaladığın balık falan resmi yoktu pek avla ilgili yazmamışsın. umarım güzel balıklar yakalamışsındır.

Dincobey istanbula balık tutmak için gitmedim, o yüzden yakaladığım balık falan yok ben görev icabı gittim gitmişkende bir iki malzeme aldım hepsi bukadar, Aldığım rapalaların çoğu deniz için sadece organizasyonlara katıldığımda kullanırım diye alıyorum yoksa ben tatlısu avcısıyım eski raporlarım var incele istersen ama yeni raporlarıda yeni sezon açılınca yollarım inşallah. teşekkür ederim..