Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu İstanbul'da idim
Hafta sonu istanbulda görev gereği 2 gün geçirdim, Tabiki boş zamanımda hemen malzemeciye ve galata köprüsündeki balık tutam arkadaşları seyretmeye..

İşte birkaç resim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uzun ahmet yollarda yine Bobo paylaşım için teşekkürler ahmet abi bizlerden kimseyi göremedinmi köprüde ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Yok be murat daha doğrusu kimseyi arayıpta rahatsız bile etmek istemedim, biliyosun cumartesi gündüz orlardaydım, Bir Harunu aradım saat 4 gibi falan o da üsküdar tarafında olduğunu söyledi onunlada görüşemedim sağlık olsun bir dahakine inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet su üsküdar yolunuda öğrensen diyorum nasılsa toplanma yeri karşıda sanırım karaköyden bir motorla üsküdardasın oradanda nereye istersen minibüs otobüs var
Bul
Evine ,yerine hoşgeldin uzun.Yine masrafa girmişsin güle güle kullan,aldığın kancaların 5 nosu 2den büyük buda kafa karıştırıyorBoboO büyük rapala güzelmiş hangi balıkta kullanmayı düşünüyorsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
ahmet abi takımların güzelmiş gerçekten. fakat yakaladığın balık falan resmi yoktu pek avla ilgili yazmamışsın. umarım güzel balıklar yakalamışsındır.
Smile
Bul
ahmet abi güzel bir hafta sonu... İstanbul'u ben de özledim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet su üsküdar yolunuda öğrensen diyorum nasılsa toplanma yeri karşıda sanırım karaköyden bir motorla üsküdardasın oradanda nereye istersen minibüs otobüs var

Harunum öğrenmesinine öğrenirim de vakit kısıtlı olduğu için gelmek istemedim yanlış anlama yoksa gelmemmi..Wink İnşallah birdahaki sefere..
orhanekmekci yazdı:Evine ,yerine hoşgeldin uzun.Yine masrafa girmişsin güle güle kullan,aldığın kancaların 5 nosu 2den büyük buda kafa karıştırıyorBoboO büyük rapala güzelmiş hangi balıkta kullanmayı düşünüyorsunAlkisSeerf

Teşekkür ederim baba sağolasın, hem nasıl masraf zaten malzemeciye girdinmi yandın..Siyirdim

Büyük rapalaya güzel akya geliyormuş dediler bende alayım lazım olur dedim.Gulumse
dincobey yazdı:ahmet abi takımların güzelmiş gerçekten. fakat yakaladığın balık falan resmi yoktu pek avla ilgili yazmamışsın. umarım güzel balıklar yakalamışsındır.
Smile

Dincobey istanbula balık tutmak için gitmedim, o yüzden yakaladığım balık falan yok ben görev icabı gittim gitmişkende bir iki malzeme aldım hepsi bukadar, Aldığım rapalaların çoğu deniz için sadece organizasyonlara katıldığımda kullanırım diye alıyorum yoksa ben tatlısu avcısıyım eski raporlarım var incele istersen ama yeni raporlarıda yeni sezon açılınca yollarım inşallah. teşekkür ederim..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9*10 Nisan da İstanbul dayım (Nasipse) HK-18 25 3,097 22-04-2015, 23:42
Son Yorum: bucalıfikret
  yıne Istanbul'da ALTAYLI 39 5,067 08-07-2012, 11:52
Son Yorum: ALTAYLI
  Yarın İSTANBUL'dayım ALTAYLI 89 8,096 15-03-2012, 13:58
Son Yorum: site yönetim
  İstanbul kıyılarında kepçe ile balık avı! maxtar 11 2,614 31-01-2012, 09:19
Son Yorum: maxtar
  Maxtar Haftasonu 24-25 Aralık maxtar 21 3,509 27-12-2011, 09:26
  Bu hafta sonu...İstanbul.. Anadolu yakası... maxtar 9 2,250 09-09-2011, 22:53
  istanbul yeni kapının oluşumunu duymuşmuydunuz tepeli35 17 3,426 16-10-2009, 11:41
Son Yorum: tepeli35
  1 Eylül 2009 İzmirde idim Uzun_ahmet 53 6,994 07-09-2009, 10:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  Dün İzmir'de idim Uzun_ahmet 48 6,547 03-08-2009, 16:39
Son Yorum: Uzun_ahmet
  istanbul turu Tropheus 23 3,857 11-03-2009, 13:42
Son Yorum: cesuryürek77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: