Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsinmersin.2012sevgililer gününde sevgilim
dün gece geç saatlerde evde canım sıkıldı,15 inde vardiyaca tekne turumuz olduğunu bildiğim halde kendimi tutamadım.dolaptaki yemleri alıp doğru kafamda oluşturduğum avlak yerine.vakit geç olduğundan arkadaşlara haber vermedim,av da tekim.niyetim 05 te eve gelmek.izinli olduğumdan zaten 03-04 ten önce yatmıyorum.
yolda çiseleyen yağmura rağmen av yerine vardım.4-6 lodos var.su biraz bulanık.01 e doğru avlanmaya başlıyorum.ilk saat vuruşsuz geçiyor.zaten hem rüzgar hemde akıntı var.akıntı sol tarafımda geliyor,on dk.geçmeden sağdan geliyor.dolayısıyla oltaya balık vuruşunu anlamam güçleşiyor.sürekli gerilen misina akıntıdan mı.balıktan mı anlıyamıyorum.yemi kontrol için her çektiğimde yeme ve fırdöndüye 2 avuç ölü erişte ot.takılı geliyor.oltaya son bir ayar verip iğne fırdöndü mesafesini artırıyorum ve oltayı atınca serbest bırakıyorum.3 bırakma yaptım.misinaların hepsi inik bir tanesi şiş,hemen elime alıyom hareket edince tasmalıyorum.yılan balığıSnifsinf.onu kurtarıp saldıktan sonra tekrar bekliyorum,yarım saat kadar sonra gene aynı şey .tasmalıyorum ilk anda kuvvetli bir ağırlık hissedincee-haydi levrek diyorum ama çektikçe durumu anlıyorum.su da görününce son düşündüğüm gibi,çok daha iri bir yılan balığı daha.iğne dudağında,beni mahvetmesine rağmen onuda kurtarıp salıyorum.
bu durum 5 yılan balığı oluncaya kadar sürüyor.sonra bir levrek vuruşunu gözlemliyorum.yemi ustaca almış.yılan balığı sendromundan sonra umutlanıyorum.daha konsantreyim,bir daha misinamı götürüyor tam tasmalıyacam duruyor tekrar roketleyince tasmalıyorum ama olmuyor.derken beklenen hareketi bu sefer solumdan görüyorum oltayı elime aldığımda balık hızla gidiyor tasmayı yapıştırıyorum. bu sefer olta doluyor.çekiyorum balığı ama kepçe benden uzakta çünkü eriştelikten kurtulmak için sola kaçmıştım.misinamdan kalama vererek kepçeme kadar uzanıyorum tekrar balığa hükmederek yanıma getirip kepçeliyorum.levrek iğneyi yutmuş gırtlaktan çıkaramayınca misinayı kesip ÖPÜP,torbaya koyuyorum. saat 05 ,biraz daha avlanıp geri dönüyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin raporunu zevkle okudum eline emeğine sağlık güzel levra almışsın daha bollarına rast gelsin AlkisSeerf
Bul
Tahsin abi, harbi muhteşemsin AlkisAlkis sana bi fun clup açalım ilk fanatiğin ben olacam Siyirdim Dahada iyileri dahada irileri her daim senin olsun Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin raporunu zevkle okudum eline emeğine sağlık güzel levra almışsın daha bollarına rast gelsin AlkisSeerf
Sağolasın Şekerim.teşekkür ederim.
MaVrUşGiL yazdı:Tahsin abi, harbi muhteşemsin AlkisAlkis sana bi fun clup açalım ilk fanatiğin ben olacam Siyirdim Dahada iyileri dahada irileri her daim senin olsun Seerf

GulumseGulumse
Canım Mavruşum, muhteşem olan sizlersiniz.bu yüzden sizinle paylaşmaktan mutlu oluyorum.
teşekkür ederim en derin sevgilerimle.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin diyecek bir sey bulamiyorum...vallahi masallahin var..helal olsunAlkis
guzel rapor icin ayrica tesekkurler....Seerf

en onemlisini unuttum...
balik zipkincidan kurtulmus..ve yarasini kapatmis...
fakat Tahsin`den kurtulamamis..Alkis
yanlismi gordum yoksa
benim gordugum zipkin yarasi..asagida fotodaki..
daha da buyuklerine rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çaba sarfedince sonuç alınıyor, ancak tam bir heyecan dolu paylaşım. ellerine, emeklerine sağlık, tebrikler. Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Tahsin diyecek bir sey bulamiyorum...vallahi masallahin var..helal olsunAlkis
guzel rapor icin ayrica tesekkurler....Seerf

en onemlisini unuttum...
balik zipkincidan kurtulmus..ve yarasini kapatmis...
fakat Tahsin`den kurtulamamis..Alkis
yanlismi gordum yoksa
benim gordugum zipkin yarasi..asagida fotodaki..
daha da buyuklerine rastgele

Canım abicim her tuttuğum balıkta keşke zıpkın yarası olsa.hiç olmazsa deniz balığı olduğunu ispatlıyor.çiftlik değil.Happy
abi balıkla konuştum.
dedi ki;-ben bir kaç defa balıkçı ağındanda kurtuldum ,zıpkında yedim,nice oltalarıda boş gönderdim.bu şartlarda yaşıyorum.
anladım ki,erişkin bir levreğin günümüzde yaşaması gerçekten zor.
hala oltaya geliyorsa ne mutlu bizlere.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
murki yazdı:Çaba sarfedince sonuç alınıyor, ancak tam bir heyecan dolu paylaşım. ellerine, emeklerine sağlık, tebrikler. Alkis

Eyvallah Murki.teşekkürler çok sağol.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
TAHSÌN abicim çok güzel bir anlatim ve bunun sonundada muhtesem levrek tebrikler ellerine saglikAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:TAHSÌN abicim çok güzel bir anlatim ve bunun sonundada muhtesem levrek tebrikler ellerine saglikAlkis

eyvallah Murat teşekkür ederim.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 772 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,440 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,508 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,768 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,533 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,155 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,564 14-06-2015, 15:15
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,577 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,504 17-12-2014, 04:26
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,486 04-12-2014, 19:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi