gece 23;30 dan sonra elime geçen fırsatı değerlendirip balığa gitmeye karar verdim.arkadaş için pir ramiz abiyi aradım.meğer dişçi vedat la yoldalar avlağa ulaşmalarına 10 dk.ları kalmış.bende tek başıma gitmeye karar verdim.dolaptan yemi alıp keyifle yola koyuldum.çünkü pir ramiz 4-5 gün evvel trofeleri götürmüş.trofe hayaliyle avlağa vardım.ikisi avlanıyorlar.yakınlarına ilişip avlanmaya başladım.rüzgar günbatıdan 3-5 kuvvette ama arada kaloma veriyor.denizde şiddetli bir akıntı var her 10 dk.da bir yön değiştiriyor.attığımız oltalar bir sağa doğru bir sola doğru seyrediyor.ilk balığı çekiyorum tahmini 25 cm.lik.(1 karış) ispendek.usulca yolluyorum.kaya balığından sonra tekrar bir ispendeğide salıyorum.Vedat ta yakalayınca mecburen oda levrek olup gelmesi için azad ediyor.
akabinde bir lidaki yakalıyorum.kefal tıklamaya başlayınca bir tane 2 iğneli(1251/6) köstekli yapıyorum ve 2 kefali yakalıyorum.arada bir tanede 350-400grlık bir ispendek kıstırıyorum.en irisi
.doğan güneşle birlikte,trofe hayalleri boşa gidiyor.
akabinde bir lidaki yakalıyorum.kefal tıklamaya başlayınca bir tane 2 iğneli(1251/6) köstekli yapıyorum ve 2 kefali yakalıyorum.arada bir tanede 350-400grlık bir ispendek kıstırıyorum.en irisi