14-04-2012, 15:56
SPAGETTİ CARBONARA
Dana jambon, sarımsak ve mozarellalı spagetti makarna
Kullanılan Malzemeler:
200 Gr Haşlanmış Spagetti Makarna
10 Gr Ayçiçek yağı
50 Gr Dana Jambon
10 Gr Sarımsak
120 Gr Krema
1 Adet Yumurta Sarısı
30 Gr Mozerella
2 Gr Tuz (1/2 çay kaşığı)
20 Gr et suyu
1/10 Adet Fesleğen (4 yaprak)
Hazırlanışı: Tavaya ayçicek yağı koyulur, sarımsakla jambonu et suyu ile soteleriz, kremayı ilave ederiz, ısıtılmış spagettiyi ekleriz. Bir iki tur çevirdikten sonra krema Mozerella yumurta sarısı ilave edilir pelteleşmeden hızlı şekilde çevrilir servis tabağına alınır ve fesleğen ile servis yapılır.
Dana jambon, sarımsak ve mozarellalı spagetti makarna
Kullanılan Malzemeler:
200 Gr Haşlanmış Spagetti Makarna
10 Gr Ayçiçek yağı
50 Gr Dana Jambon
10 Gr Sarımsak
120 Gr Krema
1 Adet Yumurta Sarısı
30 Gr Mozerella
2 Gr Tuz (1/2 çay kaşığı)
20 Gr et suyu
1/10 Adet Fesleğen (4 yaprak)
Hazırlanışı: Tavaya ayçicek yağı koyulur, sarımsakla jambonu et suyu ile soteleriz, kremayı ilave ederiz, ısıtılmış spagettiyi ekleriz. Bir iki tur çevirdikten sonra krema Mozerella yumurta sarısı ilave edilir pelteleşmeden hızlı şekilde çevrilir servis tabağına alınır ve fesleğen ile servis yapılır.