Yorumları: 83
Konuları: 18
Selam arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım uzun incelemeler sonra bu siteden istediğim bilgileri alabileceğimi düşünüyorum.
Arkadaşlar çocukluğumdan beri amatör avcılık yapıyorum karadenizliyim son 6 yıldır istanbul da yaşıyorum fakat bura da fazla ava gitme fırsatım olmuyor bu temmuz 7 günlüğüne bodrumdan tekne ile denize açılacağız ve ben de bu fırsatı iyi değerlendirmeyi düşünüyorum doya doya balık avlamak istiyorum fakat akdeniz de neyi ve nasıl yakalayacağım konusunda fikir sahibi değilim çok fazla kıyıda olmayacağım için tekneden neleri nasıl yakalarım konusunda beni aydınlatırsanız çok sevinirim,yanıma nasıl bir malzeme almalıyım hangi yemleri almalıyım kıyıya çıkmayacağım için bir kere yem alma fırsatım olacak ve 7 gün onlarla idare etmem gerek, fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.Eğer istanbul da bir organizasyon yaparsanız katılmayı da çok isterim. Herkese selamlar...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hoş geldiniz gökmen bey.oralarda kullanacağınız takımlar genellikle fazla büyük iğneli olmayan ince oltalar olmalı.eğer büyük balık isterseniz lagos gibi.tek iğneli bırakma tabir edilen en az 0.60 misineli ve şamandıralı oltalar kullanmanızı öneririm.yem olarakta bırakmaya canlı yem küçük balık içinde kolaylıkla koruyabileceğiniz tavuk göğsü veya malzemecilerde satılan kurutulmuş yada dondurulmuş yemleri salık verebilirim.rasgelsin.

iyi ve huzurlu tatiller.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
aramıza hoşgeldin, akdenizden abilerim ve arkadaşlarım var sitede sana gerekli yardımı yapacaklardır. keyifli paylaşımlar dilerim
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 180
Konuları: 20
Hoş geldin aramıza , 7 . gün bitince buraya o 7 gün içinde yaşadığın güzelliklerin fotoğrafını koyarsan bizde mutlu oluruz

rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gökmen aramıza hoşgedin,
tekne turlarında en çok kullanılan yöntem sırtıdır,tekneler gezerken balık sevdası olanlar arkadan rapalayı veya silikonu salarlar kısmet derler beklerler ve çoğu kez iyi sonuçlar alırlar.
en güzeli teknenin hızının fazla olacağını tahmin ederek büyük rapalalar alıp kalın 45 numara misinayla sırtı çekmen doğru olacaktır.sitede rapala düğümü konusu var aratırsan ulaşabilirsin.
ayrıca yem olarak midye,donmuş karades,tavuk göğsü kolay yemlerdir diğer yemler sıkıntı yaratabilir.3 köstekli ince takımlarla av yapabilirsin.
geceleride tekneden yeml takımlarla bekleyerek av olabilir.
kaya altlarından teke bul diyeceğim ama oda zor olacaktır.
tatilin iyi geçsin bol balıklar tut inşallah.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
GÖKMEN arkadaşım aramıza hoşgeldin iyi tatiller keyifli paylaşımlar tekne ile av yapan arkadaşlar sorularına yardımcı olacaklardır ...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
gökmen ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun şimdiden tatilin hayırlı geçmesini dilerim.:alkis
tekneden avlanacaksın klasik üç iğneli takım yeterli olur tabiki tekne kamışı kullanırsan rahat edersin yem konusuna kafanı ttakma benim yemci arkadaşım bodrum'a yem veriyor en verimli yem teke yani (tektek) kime sorsan yemcileri gözterir rast gele.
:
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Öncelikle hoşgeldiniz.

Teknenin idaresi sizlerde ise yanınızda mutlaka farklı özellikleri olan rapala kullanmanız gerekir. Bodrum yöresinde su üstü rapalaları ile bolca Lambuka (Papapğan)balığı ve Turna çekebilirsiniz. Bunun için 25-25 kulaç açmanız yeterli olucaktır. Gagalı (Dalan) rapalalar ile araya kurşun-Ağırlık takarsanız sinarit bile çekersiniz. Tabii ki öncelikle kaptanınız ile muhabbette epey ip ucu alır ona göre denemelerde bulunursunuz.
Sarkıtmada ise her türlü dip balığı var. Özellikle Mercan ve Karagöz bolca var.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Gökmen.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 83
Konuları: 18
Göstermiş olduğunuz samimi duygularınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Mutlaka 7 günlük tatil fotoğraflarından bolca paylaşmaya çalışacağım ve verdiğiniz bilgileri mutlaka uygulayacağım.Haydi hayırlısı..