Yorumları: 25
Konuları: 5
Merhaba,
Yeni basladigim balik tutma hobisi artik hobi olmaktan cikti ve tutkuya donustu.
Yalniz ufak bir problemim var tuttugum istavritler serce parmagim kadar malesef. Cok kucuk olduklari icin ölmeleri pek icime sinmiyor acikcasi. Ve bu yuzden daha buyuk istavritler tutmak istiyorum. Tuttugum yer kayalik ve yosunlu bunu bastan belirteyim. Dip yapamiyorum attigim gibi cekmeye basliyorum.
Asil ogrenmek istedigime gelirsek, daha buyuk istavrit avlamak icin ne yapmam gerekiyor? Buyuk caparimi ? Derinlikmi? Vs...
Yardimlarinizi bekliyorum.
Rastgele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ercan aramıza hoşgeldin,
büyük kanca büyük balıktır bunu denemekte fayda var,birde 3 köstekli takımla yem olarak tavuk göğsü veya ufak ufak keserek karades takarsan büyük istavrit tutma şansın artar.ayrıca genelde büyük balık daha açıkta olur.
büyük balık olsun yeterki tutarsın.rastgele.
LeVrEkCi yazdı:ercan aramıza hoşgeldin,
büyük kanca büyük balıktır bunu denemekte fayda var,birde 3 köstekli takımla yem olarak tavuk göğsü veya ufak ufak keserek karades takarsan büyük istavrit tutma şansın artar.ayrıca genelde büyük balık daha açıkta olur.
büyük balık olsun yeterki tutarsın.rastgele.
Tesekkur ederim hosbulduk abi. Peki caparinin buyuk boy kancali olani varmidir? Yoksa buyuk istavrit icin illaki yemmi kullanmaliyim?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
umtbra yazdı:Tesekkur ederim hosbulduk abi. Peki caparinin buyuk boy kancali olani varmidir? Yoksa buyuk istavrit icin illaki yemmi kullanmaliyim?
var ercan her boy var ama çokda büyük olmasın malzemeciye söylersen o verir.
LeVrEkCi yazdı:var ercan her boy var ama çokda büyük olmasın malzemeciye söylersen o verir.
Tekrar tesekkur ederim abi. Cuma sabah deneyecen insallah tutarim.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Adaşım hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim. Çapariden vazgeçersen iri balık alma şansın çok artar
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Ercan,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ercan hoşgeldin.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
ERCAN kardesim aramiza hosgeldin kucuk baligin oldugu yerde buyuk balikta olur hep boyle derler keyifli paylasimlar...
ALTAYLI yazdı:Adaşım hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim. Çapariden vazgeçersen iri balık alma şansın çok artar
Herkese tesekkur ederim hosbulduk. Verdiginiz bilgileri toparlarsak buyuk kanca ve yem kullanirsam sansim artiyor. Yarin sabah ezaniyla denizdeyim umarim az da olsa tutarim.
Bir de yem olarak boru kurdu kullansam istavrit yerine barbun tutarmiyim? Asiri barbun var ve hic sevmiyorum barbunu.
Dalgakiranin ucundan 50 metre ileri atsam ortalama 40-50 metre derinlige ulasiyor buyuk istavrit icin yeterlimidir bu derinlik ?