Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görünmez kaza
Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi daimi iş yaptığımız İZMİR ARENA'da başıma gelen kazayı sizlerle paylaşıp acımı hafifletmek ve ders olması açısından paylaşıyorum.76
Ekibim ekranları kurmuş ama gelin hanım merdivenden inerken kendini tam karşıdan görücem deyince,,,,, sökülüp takılması çok zahmetli ve zaman alacağı için. Arkadaşlar gelin hep birlikte TRUSH'ı çekelim dedim ve denge ayaklarını kaldrıp tekerlekler üzerinde çekmeye başladılar. Ben de sizlere yardım edeyim deyip çekerken ayaklardan biri dekoratif elektrik direğine çarptı ve ne olduğunu anlamadan başımın üstünde top gibi patlayan ses ve inanılmaz bir acı içinde elimi başıma götürdüm ve akan kanlar elimden kollarıma doğru akıyordu. Düşen Kocaman bir karpuz ama perforjesi ile birlikte...Doğrusu tırstım ve çabuk hastaneye diye bağırırken masa düzeni sağlayan ekipten biri sağlıkçıymış ve hemen beze sarılı buzlarla kanamayı durdurmaya çalıştı ve hastaneye vardığımızda kanama çok azalmıştı ve müdahale 6 dikiş ile sonuçlandı. VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ. Çünkü yüce RABBİM Korudu. Doktorun bugünkü pansuman sonrası dediği beni ürküttü ve sizinle paylaşmak istedim. 3cm daha geriye düşşe bıngıldak dediğimiz bölgeye gelicekmiş. Yani hasar daha büyük olacaktı. 12 gün önceki foto ile, şimdiki halim varın anlayın gari76
ALLAH sizleri görünmez kazalardan korusun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi verilmiş sadakanız varmış. belkide daha büyük belayı def etmişinizdir..

acil şifalar dilerim.

saygı ve sevgilerimle,
Bul
meteor yazdı:abi çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi verilmiş sadakanız varmış. belkide daha büyük belayı def etmişinizdir..

acil şifalar dilerim.

saygı ve sevgilerimle,

Orhan kardeşim, ben de aynı şeyi söyleyıp durdum. Çok daha büyük bir sıkıntıdan kurtulduğuma inanıyorum.76Şükürler olsun
Bul
Ercan abi geşmiş olsun.Lütfen kazalara karşı,(DİKKAT)
Bul
çok geçmiş olsun ercan abi,böyle bir olayın benzeride benim başıma gelmişti 20 dikiş atılmıştı oldugum yere yıgılıp bayılmıştım.
verilmiş sadakan varmış Allah korumuş.geçmiş olsun.
Bul
ercan abim gecmiş olsun kendine dikkat et allah acil şifalar versin
Bul
Çoook büyük geçmiş olsunAffetAffet
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
sıtkı Tören yazdı:Ercan abi geşmiş olsun.Lütfen kazalara karşı,(DİKKAT)
Sıtkı, teşekkürler abicim. Görünmez kaza dedikleri böyle oluyor işte. Baya kötüydü Rolleyes

LeVrEkCi yazdı:çok geçmiş olsun ercan abi,böyle bir olayın benzeride benim başıma gelmişti 20 dikiş atılmıştı oldugum yere yıgılıp bayılmıştım.
verilmiş sadakan varmış Allah korumuş.geçmiş olsun.
20 Dikiş o ne öyle abicim ya ameliyat gibi. Seni de Allah korumuş kardeşim76

acemi dalgıç yazdı:ercan abim gecmiş olsun kendine dikkat et allah acil şifalar versin

Murat sağolasın abicim
Bul
Allah korumuş kaptanımAffetgelmiş geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
Bayağı sarsmış seni büyük geçmiş olsun kaptanım..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir görünmez kazada biz yaşadık Köksal 26 2,857 18-06-2012, 10:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  kaza robinson987 29 2,995 05-02-2008, 18:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi