Dün sabah 10'da telefonum çaldı.Arayan eşim çabuk yetiş oğlanın üzerine mutfak dolabı düştü dedi.Bende apar topar arabayla eve gittim.Kapıda çocuğu gördüm ki kafasında kesik var ama 5-6 santim iyice açılmış,elbise kan içinde kucakladığım gibi hastaneye gittik tomografisi çekildi.Allahtan beyinde bir hasar çıkmadı.8 dikiş atıldı.Henüz 5 yaşında aşağı çekmeceyi çekiyor,pipet almak için üsteki mutfak dolabı komle tezgahın üzerine sonrada yere iniyor ne cam eşya kaldı ne bişey her yer cam kırığı ile doldu.Yapan firma koca dolabı 4 vida ile 2cm duvara anca girmiş emaneten tutturmuşlar gibi yapmışlar.Ev sigortalı ama sigorta hasarı karşılamadı.Manevi yöndende çok üzgünüm.Çocuğu öyle görünce sarsıldım.Sizlerde mutfak dolaplarınızı kontrol ediniz.Uzun vida ve demir L ile sağlamlaştırınız.Kimsenin böyle bişey yaşamasını istemem.
Köksal büyük geçmiş olsun abicim. Allah korumuş. Delikanlının ve sizin halinizi düşünemiyorum bile resmen kabus gibi. Çok şükür benim kaza gibi ucuz atlatılmış. Sorumsuzlardan hesap sormanın yollarını aramalısın abicim
Abi çok büyük geçmişler olsun Allah korumuş yeğenimizi.
O ihmalde bulunanları bulup hesabını sorma (KANUNİ YOLLARLA) şansın varsa ne olur ihmal etme çünki çok yerde aynı ihmalde bulunup çok canlar yakabilirler...
Köksal abi geçmiş olsun.yiyenimizide ALLAH korumuş.maalese piyasada böyle ustalar var yaptığı sanata ihanet edenlerden birisi söylenecek sözler maalesef yok.
köksal bu montajı yapan firma yeni motaj yaptıysa git bağırt adamları bu ne yawww koskoca mutfak en az 7-8 cm lik vidalarla tamamen kontrol edilerek montaj yapılması lazım çok geçmiş olsun.
köksal çok çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatılmış kaza verilmiş sadakanız varmış bende derim hakkını ara,ve aynı binada oturanlarda varsa onlarada iletin bunları ki onlarda tedbirlerini alsınlar tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.