Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir görünmez kazada biz yaşadık
Dün sabah 10'da telefonum çaldı.Arayan eşim çabuk yetiş oğlanın üzerine mutfak dolabı düştü dedi.Bende apar topar arabayla eve gittim.Kapıda çocuğu gördüm ki kafasında kesik var ama 5-6 santim iyice açılmış,elbise kan içinde kucakladığım gibi hastaneye gittik tomografisi çekildi.Allahtan beyinde bir hasar çıkmadı.8 dikiş atıldı.Henüz 5 yaşında aşağı çekmeceyi çekiyor,pipet almak için üsteki mutfak dolabı komle tezgahın üzerine sonrada yere iniyor ne cam eşya kaldı ne bişey her yer cam kırığı ile doldu.Yapan firma koca dolabı 4 vida ile 2cm duvara anca girmiş emaneten tutturmuşlar gibi yapmışlar.Ev sigortalı ama sigorta hasarı karşılamadı.Manevi yöndende çok üzgünüm.Çocuğu öyle görünce sarsıldım.Sizlerde mutfak dolaplarınızı kontrol ediniz.Uzun vida ve demir L ile sağlamlaştırınız.Kimsenin böyle bişey yaşamasını istemem.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal büyük geçmiş olsun abicim. Allah korumuş. Delikanlının ve sizin halinizi düşünemiyorum bile resmen kabus gibi. Çok şükür benim kaza gibi ucuz atlatılmış. Sorumsuzlardan hesap sormanın yollarını aramalısın abicim76
Bul
HiHi Abi çok büyük geçmişler olsun Mahcup Allah korumuş yeğenimizi.

O ihmalde bulunanları bulup hesabını sorma (KANUNİ YOLLARLA) şansın varsa ne olur ihmal etme çünki çok yerde aynı ihmalde bulunup çok canlar yakabilirler...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HiHiKöksal abi geçmiş olsun.yiyenimizide ALLAH korumuş.maalese piyasada böyle ustalar var yaptığı sanata ihanet edenlerden birisi söylenecek sözler maalesef yok.
Bul
köksal bu montajı yapan firma yeni motaj yaptıysa git bağırt adamları bu ne yawww koskoca mutfak en az 7-8 cm lik vidalarla tamamen kontrol edilerek montaj yapılması lazım çok geçmiş olsun.
Bul
köksal abi büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. ya bu nasıl iştir arkadaş böyle bir savsaklama olabilirmi yazıklar olsun Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Köksal abi çok üzücü bir olay çok çok geçmiş olsun. Kardeşimizin verilmiş sadakası varmışSnifsinf
Sazanları özledim...
Bul
köksal çok çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatılmış kaza Affet verilmiş sadakanız varmış bende derim hakkını ara,ve aynı binada oturanlarda varsa onlarada iletin bunları ki onlarda tedbirlerini alsınlar Affettekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
geçmiş olsun sevgili kardeşim.verilmiş sadakaların varmış.peşini bırakma sakın.olacak iş değil.Hadiordan
Bul
köksal geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Affet hakkını aramalısın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Görünmez kaza ALTAYLI 50 5,672 16-06-2012, 00:24
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: