Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı
Resim yükleyebilmek için 25 adet mesajım olması gerekiyomuş, anca yükleyebildim.
Eski bir arkadaşım olan Selçuk'la bu sabah kandillideydik. Yanımız da 4 ekmek, 3'lü dip oltası, çapari ve kıbrıs sarması vardı.
Ben dip oltasıyla Selçuk ise kıbrıs sarması ile güzel kefaller aldık. Gitmeden evvel bir tane daha aldık ama yorgun olduum için çekmedim.
Ara sıra istavrit yapıyordu fakat 50 kere atıp 1 tane minik istavrit aldım!!!! diye sevinen insanları görünce göz yaşlarımı tutamadım. 50 atışa 1 balık, gerçekten çok üzücü. Kısacası keyifli ve güzel bir av oldu, güneş yakıcıydı, ama bu keyfimize engel olmadı. Mutlu mesut ayrıldık...
Bir başka gün bir başka av raporu ile tekrar karşınıza çıkarım.

[IMG][Resim: bdh9n.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhb8.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhby.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhcf.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhcz.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhdl.jpg][/IMG]
[IMG][Resim: bdhfb.jpg][/IMG]
Bul
yeniolta yazdı:Arkadaşlar konuyu yazıcam ama resim ekleyemiyorum. Mesaj sayım yeterli değil. Nabacağımı bilmiyorum.

bi kaç konuya daha mesaj yazıp sayıyı 25 e tamamla , sonra görelim kefalleriSmile
Bul
Tamamdır hocam Smile
Bul
muhteşem olduğu tartışılsa bile güzel av yapmışsın bidahaki rapor 1 sene sonra gelir umarım bu raporuda gördüm ya gözüm açık gitmez daha irileri rast gelmesi dileklerimle.AlkisAlkis.aklımdayken sinek olytası ilemi tuttun kefalleriSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
burhan eline sağlık güzel av olmuş afiyet olsun daha bollarına rast gele..Alkis
Bul
araphüso26 yazdı:muhteşem olduğu tartışılsa bile güzel av yapmışsın bidahaki rapor 1 sene sonra gelir umarım bu raporuda gördüm ya gözüm açık gitmez daha irileri rast gelmesi dileklerimle.AlkisAlkis.aklımdayken sinek olytası ilemi tuttun kefalleriSiyirdim

abi idare et azcık muhteşem de bişey de işte Big Grin ben bayaadır böyle balık avlamıyorum. 3 lü dip oltası yaptım mantarlı. 100 gr kurşun ve kare kesilmiş ekmek Siyirdim
Bul
yeniolta yazdı:abi idare et azcık muhteşem de bişey de işte Big Grin ben bayaadır böyle balık avlamıyorum. 3 lü dip oltası yaptım mantarlı. 100 gr kurşun ve kare kesilmiş ekmek Siyirdim

tamam şimdi muhteşem olduSiyirdimkare kesmesen ekmekleri gelmezdi bunlarSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:burhan eline sağlık güzel av olmuş afiyet olsun daha bollarına rast gele..Alkis

teşekkür ederim abi :=)

araphüso26 yazdı:tamam şimdi muhteşem olduSiyirdimkare kesmesen ekmekleri gelmezdi bunlarSiyirdim

Big Grin canım ne bileyim birşeyler denedik. makasla kare kes, bıçakla üçgen kes, balık bol gelince el ile parçala. duruma göre değişyo Siyirdim
Bul
Tebrikler Burhan ilk mezgit raporunu hatırlıyorum da bayağı yol katetmişsin,kefal avın gerçekten yabana atılır değil.Daha güzel avlar için rastgele diyorum..Alkis
Bul
burhan resimleri küçültüp siteye direk eklentilerden eklersen bizde resimleri daha sağlıklı görürüz..
kefal raporunu ben rapordan saymıyorum yazık etmişsin balıklara,
doğruyu söyle ne yaptın balıkları?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz turunda muhteşem sinaritler.. SpinAvcısı 25 3,077 29-11-2013, 14:19
Son Yorum: SpinAvcısı
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,318 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,111 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,188 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,734 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,222 17-05-2011, 21:04
Son Yorum: orhanekmekci
  22.07.2010-Tatlısu Kasna (Kefal) Avımız FuRkAn * 12 3,454 09-08-2010, 09:50
Son Yorum: FuRkAn *
  kefal azalıyor kefalcı ibo 18 3,293 14-11-2009, 02:08
Son Yorum: Master
  küçük ve büyük kefal kefalcı ibo 21 4,467 07-10-2009, 21:27