Akşam Serkan abiyle buluşup, tekelerimizi çıkardıktan sonra benim meraya geçtik. Çok geçmeden 2 adet eşkina aldık. Fakat devamı gelmedi. Serkan abinin güzel muhabbetiyle sabah nasıl oldu anlamadım. Balık istediğimiz gibi olmasa da bence çok güzel bir geceydi.
ruşan engüzelini yapmışsınız deniz kıyısında sabahlamak gibi güzeli varmı süper iki olsun bizim olsun daha bollarına rast gele serkan arkadaşa selamlar.
Balık bahane muhabbet şahane olmuş. ikide misafir gelince zaman güzel geçmiş anlaşılan ruşan. paylaşım için teşekkürler. inşallah birdahakine daha güzel avlarınız olur. rastgele
Kardeşim her şey için teşekkür ederim muhteşem bir emek vererek hazırladığın bir gecenin sonunda tutduğun balıkları bana verdin. Sana ne yapsam hakkını ödeyemem. Senin gibo bir kardeş ve dosta sahip olduğum için çok şanslıyım
Balıkların hakkı verilmiştir yarın resimlerini eklerim.
bucalıfikret yazdı:ruşan engüzelini yapmışsınız deniz kıyısında sabahlamak gibi güzeli varmı süper iki olsun bizim olsun daha bollarına rast gele serkan arkadaşa selamlar.
balık bahane olmuş,ruşan serkan la birlikte güzel zaman geçirip,muhabbet etmişsiniz,stresler atılmıştır,deniz havasıyla birlikte,bundan sonra devamı gelir inşallah,muhabbetiniz bol, oltanız dolu olsun.rastgele.
harikasınız kardeşler.kıyı balıkçılığığnın en güzel yanı bol muhabbet.allah içinize sindirsin.balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun serkancım.sanada teşekkürler ruşancım.