Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uygun hava şartları
ustalarım şimdi şunu sormak istiyorum sizlere işte rüzgar poyrazdan esecek rüzgar lodos veya karayel v.s. bunlardan hangisinde hava balık tutmaya uygundur ve hepsinin kendine göre balık zmanımı var yani poyrazda şu balık olur ama karayelde bu olur gibi?
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:ustalarım şimdi şunu sormak istiyorum sizlere işte rüzgar poyrazdan esecek rüzgar lodos veya karayel v.s. bunlardan hangisinde hava balık tutmaya uygundur ve hepsinin kendine göre balık zmanımı var yani poyrazda şu balık olur ama karayelde bu olur gibi?

bu avlanılacak yere göre değişkenlik gösterebilir,mesela benim merada lodosta başlığa bile açılamayız poyrazda balık tutarız,boğazda lodos oldumu balık kıyılar diye biliriz.
bazı yerlerde lodos kıyıyı döver bazı yerlerde poyraz kıyıyı döver,her mera değişir.
Bul
Çubuklu ve küçükyalı için bu soruyu sorsam?
oguzcanagca yazdı:Çubuklu ve küçükyalı için bu soruyu sorsam?

küçükyalı sanırım poyraz almaz poyrazda daha rahat av yapabilirsin,çubukluda aynı şekilde popyrazda daha rahat av olur.balık verimliliği olarak lodosta balık kıyılayabilir.bunlar sadece kendi izlenimlerimdir.
Bul
Tesekkurler yani burada poyrazdan ziyade lodos un av icin uygunlugu ortaya cikiyor
Seerfoğuzcan havayı iyi bilmek lazım. rast gele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bulutlar ile hava tahmini Woiwodia 15 3,662 24-12-2012, 20:59
Son Yorum: YaKaMoZ
  Önümüzdeki 5 gün hava durumu nihatkr 9 2,276 19-10-2012, 20:24
Son Yorum: yycolak
  Yıldırımlı hava ve gerçek bir hikaye :) rahimyts 18 3,954 15-06-2007, 07:39
Son Yorum: SerenaY66
  Hava tahmin siteleri AFALA 4 2,619 01-03-2007, 22:15