Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr 2 levrek durumu kurtardi
2/12/2012 Fener limani

Saat 07:30...Limandan kahvemi yudumlayarakKahve aciliyorum.Liman girisinde taslarin uzerinde amator balikcilar oltalarini su ile bulusturmus avlaniyorlar.Sular bulanik oldugundan sirti yapmiyorum.
Saat 08:00...Buzlu mamun ile yemli olan ,paragatimin basindayim.Bas samandirayi almadan,paragatin yolu uzerinde martilarin su uzerinde beklediklerini goruyorumHi.Genelde bu sekilde martilar,su uzeri balik oynadigi zaman,veya baligin oynayacagi zaman beklerler.Olduklari nokta tam benim paragatimin uzantisinin uzerinde,tabiiki bu beni heyecanlandiriyor,paragatta bir seyler olma ihtimali buyuk.Hemen toplamaya basliyorum.O noktaya geldigimde,yanilmamissim, paragatta bir hareketlilik var.Ara samandiranin yaninda tutuluk 2 levrek,2 kanca ara ile.Ara samandira levrekleri su yuzeyinin yakininda tuttugu icin martilarda su uzeri cikar baliklar umidi ile bekliyorlarmis.Kepce ile levrekleri tekneye aliyorum.Toplamayi bitirdigimde,3 ispari,2 erkenden tutulmus ve yenmis mirmir,birde migriHadiordan paragata tutulan baliklar arasinda.
2 levrek durumu kurtariyor.Levrekler buyuk degil,her biri 700 gr civari.
Biraz olta atiyorum,yanimda buzlu mamun var,balik vurmayinca...rotami74 limana ceviriyorum..
Bundan iyi avlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun faruk abi yemeklik balığın hemde levrek olarak çıkmış,bulanık suda sırtı yapmaman bence yanlış,ters mantık işliyor levrekte,bunu birkaç yerde tecrübe ettim.
1.si sarozda organizasyonda bulanık çamur suda güzel balıklar tuttuk,2.si ereğlide ozanla kıyıdan hem tuttuk hem kaçırdık,3.sü ben tekneden bulanık sularda güzel levrekler tuttum.kesinlikle bulanık suda sırtı çekmek lazım.afiyet olsun abi rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi yemeklik balığın hemde levrek olarak çıkmış,bulanık suda sırtı yapmaman bence yanlış,ters mantık işliyor levrekte,bunu birkaç yerde tecrübe ettim.
1.si sarozda organizasyonda bulanık [SIZE="3"]çamur suda [/SIZE]güzel balıklar tuttuk,2.si ereğlide ozanla kıyıdan hem tuttuk hem kaçırdık,3.sü ben tekneden bulanık sularda güzel levrekler tuttum.kesinlikle bulanık suda sırtı çekmek lazım.afiyet olsun abi rastgele.

tesekkurler NihatSeerf
aynen yukarida yazdigin gibi,lodoslardan camur gibi bir deniz vardi..
ters mantigin isledigi hic aklim gelmedi dogrusu...bir dahakine deniyecegim..gerci son zamanda fener tarafinda sirtide verimsiz ya neyse..
ama bilgilendirmen iyi oldu....tesekkurlerSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun faruk abi. Meramı değişikki levrek geldi,önceden mırmırda olurdu paragatta bu sefer yok.Afiyet olsun faruk abi iki levrekte yeter.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi. Meramı değişikki levrek geldi,önceden mırmırda olurdu paragatta bu sefer yok.Afiyet olsun faruk abi iki levrekte yeter.Seerf

tesekkurler Hasim..
evet mera degisik,
dogrusu 2 mirmir vardi..yenik sekilde..ama ben daha cok mirmir beklerdim..ama boylesi daha iyi oldu..
sizlerede rastgele
Bul
faruk bereketli olsun daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
yinede bereketli olsun Alkis faruk
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
eline sağlık farukcum.az olsun kaliteli balık olsun.tam yenecek boyda levrekler.afiyetle.Seerf
Bul
Tebrikler Faruk abi.
Levrekler çok güzel, tam porsiyonluk. Afiyet olsunAlkis
Bulanık suda sırtı konusunda ise bence yanılıyorsun.Wink Parlak renkli, beyaz, glow tipi sahteleri şiddetle tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoda suyun rengine bak, arkadaşın ilk yakaladığı levrekti, yakala&bırak yaptı bu levreği, 6 kg civarıdır.

[YOUTUBE]SOZuWMgqQmc[/YOUTUBE]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Faruk abi, levrekler güzelmiş. Bir daha ki sefer, sırtıda da şimdiden rasgele Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  04.12.2016 Levrek avı.. kengin 3 507 29-12-2016, 16:33
Son Yorum: ufuktan26
  Levrek avi mehmettanrıkulu 17 1,288 22-09-2016, 21:39
Son Yorum: tahsinmersin
  Levrek avı yarışması..04.09.2016 kengin 17 1,258 09-09-2016, 16:42
Son Yorum: kengin
  Samsun levrek avı ..21.08.2016 kengin 22 1,592 29-08-2016, 13:35
Son Yorum: kengin