02-12-2012, 18:59
(Son Düzenleme: 02-12-2012, 19:57, Düzenleyen: Albatros-gr.)
2/12/2012 Fener limani
Saat 07:30...Limandan kahvemi yudumlayarak
aciliyorum.Liman girisinde taslarin uzerinde amator balikcilar oltalarini su ile bulusturmus avlaniyorlar.Sular bulanik oldugundan sirti yapmiyorum.
Saat 08:00...Buzlu mamun ile yemli olan ,paragatimin basindayim.Bas samandirayi almadan,paragatin yolu uzerinde martilarin su uzerinde beklediklerini goruyorum
.Genelde bu sekilde martilar,su uzeri balik oynadigi zaman,veya baligin oynayacagi zaman beklerler.Olduklari nokta tam benim paragatimin uzantisinin uzerinde,tabiiki bu beni heyecanlandiriyor,paragatta bir seyler olma ihtimali buyuk.Hemen toplamaya basliyorum.O noktaya geldigimde,yanilmamissim, paragatta bir hareketlilik var.Ara samandiranin yaninda tutuluk 2 levrek,2 kanca ara ile.Ara samandira levrekleri su yuzeyinin yakininda tuttugu icin martilarda su uzeri cikar baliklar umidi ile bekliyorlarmis.Kepce ile levrekleri tekneye aliyorum.Toplamayi bitirdigimde,3 ispari,2 erkenden tutulmus ve yenmis mirmir,birde migri
paragata tutulan baliklar arasinda.
2 levrek durumu kurtariyor.Levrekler buyuk degil,her biri 700 gr civari.
Biraz olta atiyorum,yanimda buzlu mamun var,balik vurmayinca...rotami
limana ceviriyorum..
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
Saat 07:30...Limandan kahvemi yudumlayarak

Saat 08:00...Buzlu mamun ile yemli olan ,paragatimin basindayim.Bas samandirayi almadan,paragatin yolu uzerinde martilarin su uzerinde beklediklerini goruyorum

2 levrek durumu kurtariyor.Levrekler buyuk degil,her biri 700 gr civari.
Biraz olta atiyorum,yanimda buzlu mamun var,balik vurmayinca...rotami

Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]