Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İZMİR'de Kalamar Avı Merası
Merhaba arkadaşlar ve abilerim İZMİR Güzelbahçede seferihisar yol ayrımına gelmeden 150 mt doğuya doğru kalamar avımda verim aldım denemenizi tavsiye ederim yeminiz pembe DTD olsun kurşunlu spin tekniğiyle ince ince cekiniz verim alıcağınızı düşünüyorum 7/24 yakalıyabılırsınız zaman zaman balık gidip geliyor ama geldiğindede güzel geliyor iyi avlar izmirli balıkseverlere duyrulur
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Paylaşım için teşekkürler...Alkis
Bul
rica ederim Smile
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
sağol koraycım.bereketli olsun Alkis
Bul
SpinAvcısı yazdı:Merhaba arkadaşlar ve abilerim İZMİR Güzelbahçede seferihisar yol ayrımına gelmeden 150 mt doğuya doğru kalamar avımda verim aldım denemenizi tavsiye ederim yeminiz pembe DTD olsun kurşunlu spin tekniğiyle ince ince cekiniz verim alıcağınızı düşünüyorum 7/24 yakalıyabılırsınız zaman zaman balık gidip geliyor ama geldiğindede güzel geliyor iyi avlar izmirli balıkseverlere duyrulur

Yani , izmirden giderken 1. liman ile kavşak arası .. ama kavşaga 150 m .. diyosun Gulumse

teşekür ler.. AlkisAlkis

hava nasıldı onuda deyiver tam olsun ,, rüzgar dalga , bulut, vs Alkis
Bul
Av yapacaklara müjde gibi haber olmuş.AlkisAlkis
Bul
teşekkürler koray.AlkisAlkis
Bul
gitmeyi düşünenler için çok uygun bir yer.her türlü toplu ulaşımla gidilen bir yer olduğundan arabasız olanlar içinde uygun.üstelik nokta yer tarifi ve hangi teknikle yakalanacağıda belirtilmiş,daha ne olsun.Gulumse
teşekkürler Koray.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
izmirde değilde ekimde çıktığımız tatil ve balık avında kuş adasında harika kalamar avları yaptık kalenin girişinde. Gerçekten zevkli bir av sahtenin peşine 3lü 5li gruplar takılıyor hızlandırınca atlıyorlar Seerf
Bul
koray teşekkürler bilgilendirme için , su üstümü ortadan mı yapıyorsun at çeki ? bu konuda biraz detay yazarsan sevinirim. benimde kullandığım dtd pembe ve kırmızı birde barbun renginde olanı verimli. Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir At-Çek Mera Bilgisi... Mavi Balık 1 1,796 19-07-2015, 19:37
Son Yorum: yalova tatar
  İzmir Kalamar hakan3506 12 3,837 03-02-2015, 16:45
Son Yorum: hakan3506

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi