Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir Kalamar
İzmirde kalamar başladımı av yapan arkadaşlardan bilgi gelirse sevinirim.Av bölgesi körfez Gulumse
Bul
hakancım körfezin büyük bölümünde av yasağı var.kalamar geçişide bitti zaten.bundan sonra teneden tek tük.yinede rastgelsin kardeşim.
Bul
Kalamarın verimli dönemi ağustostan aralığa kadar,bu dönemde azalsada gelenler iri olur ayrıca süpyeyide unutmamak gerek oldukça lezzetlidirSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:hakancım körfezin büyük bölümünde av yasağı var.kalamar geçişide bitti zaten.bundan sonra teneden tek tük.yinede rastgelsin kardeşim.

şekerim neresi yasak bilgilendirirmisin.76
Bul
her yer yasak baba biz gelcez tutcaz da büyüsünler biraz
BoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
facalı sana bu hee
Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
İzmir korfeze kalamar yeni inmis persembe 21 kalamar alinmis bi okadar da kacmis guzelyali tarafi baslamis
Bul
hakan3506 yazdı:İzmir korfeze kalamar yeni inmis persembe 21 kalamar alinmis bi okadar da kacmis guzelyali tarafi baslamis

Hakan,benim yukarıdaki verdiğim bilgi Karaburun ve çevresi içindiGulumseİzmir körfezinin Güzelyalı tarafı yasaklar kapsamında

(5) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde su ürünleri avcılığı yasaktır.
Artık ne kadar uyuluyorsa.Saygılarımla,rasgele
Bornova - izmir
Bul
Ege ordunun ilersinden genelde avlaniyorum at cek yapiyorum bostanli iskeleden yasagi biliyorum kursun orani yuksek olmasindan yakala sal yapiyorum
Bul
Hakan hayırlı olsun
İnşallah rüyandaki balıkları kovana koymayı daha doğrusu koyamayıp çuvallamayı nasip etsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir At-Çek Mera Bilgisi... Mavi Balık 1 1,808 19-07-2015, 19:37
Son Yorum: yalova tatar
  İZMİR'de Kalamar Avı Merası SpinAvcısı 37 7,880 29-11-2013, 02:53
Son Yorum: SpinAvcısı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi