Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispari cennetine paragat:)
23/2/2013 Fener limani
Saat 18:30...Buzlu mamun ile yemli olan,150 kancalik paragatimi,limanin 1 mil acigindaki meraya birakiyorum.Yakin meraya atiyorum,cunku mecburum,teknemin alti cok tutmus,7 milden fazla gitmiyor.Artik baharda temizler,zehir surerim.

24/2/2013 Pazar...
Saat 09:00...Limandayim.Hazirlaiklarimi yaptim,tam cekiliyordum,Ayhan tel.cekti.Hemen gel bir paragat topliyalim,sabah kahvemizide denizde icerizKahve dedim.5 dakika icinde limandaydi.Yaninda buzlu sulines ve buzlu kurt getirmisti.
Saat 09:30...Paragtimizi toplamiya basladik.Ilk kanclarda 1 mirmir ve devaminda bir ufak karagoz gelince ,umitlendik.Megerse attigimiz mera,ispari cennetiymisSiyirdim.Buraya ilk defa paragat atiyorum.Toplamaya devam ediyoruz,gelen baliklar hep ispariHadiordan.Deniz guzel,sakin sadece hava bulutlu.Toplamayi bitiriyoruz.1 mil uzaktaki diger merada Ayhan buzlu kurt ile olta atiyor,ben BAKAROLA ile ahtapot ariyorum.1 saat bir sey takiliyoruz.Netice alamayinca rotamizi74 limana ceviriyoruz.

Paragt avi ile ilgili ufak bir video...iyi seyirler
Fener-paragat - Video Dailymotion

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk gerçekten isparoz yuvasına düşmüşsünüz. Eşek olanları güzelde küçüklerle hiç uğraşılmaz. Sağlık olsun. BAKAROLA'yı nasıl hazırlıyorsun. Çok yumuşak kalmıyormu?
Bul
ALTAYLI yazdı:Faruk gerçekten isparoz yuvasına düşmüşsünüz. Eşek olanları güzelde küçüklerle hiç uğraşılmaz. Sağlık olsun. BAKAROLA'yı nasıl hazırlıyorsun. Çok yumuşak kalmıyormu?

tsekkurler Ercan abi...baliklari komsuya verdim...yanlis anlasilamasin Affetama..ne ufagi ile ne buyugu ile ugarsarim isparinin..Hadiordan
bakarolaya gelince
ben bunu hazir aldim,piyasada satiliyor..fakat kendinde yapabilirisn..bunun ile cok ahtapot tutuyorlar
yumusak deyince?
bakrola,nin en altinda paslanmaz zincir var,tekne akintiya veya ruzgara birakildiginda o dip zeminde surunuyor,

1-zincir..yarim metre kadar
2-agactan alt kisminda 4 buyuk kanca bulunan duzenek,ahtapot bu kancalara asaplaniyor
3-buyuk bir klips,buraya olta ile tutulan canli balik(olu olarak ta olabilir)konuluyor
4- plastik beyaz seritler...bunlar ahtapotun dikkatini cekiyor..buraya alumin parlak kagit ta konulabilir...

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Pazar gününün keyfini denizde çıkartmışsınAlkishava sizde hala soğuk anlaşılan,bugün bize bahar geldi kıble estiğinden denize çıkamadım bende oturdum maç seyrettimHappybu arada geçmiş olsun.

Bornova - izmir
Bul
resimlere bakmadan videoları seyrettim isparinin turşusunu yaptın çorbasını yaptın.bu zamanda balık bulmuş adam balık beğenmiyo..komşularında afiyet olsun abi..cansın..AlkisWink Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Pazar gününün keyfini denizde çıkartmışsınAlkishava sizde hala soğuk anlaşılan,bugün bize bahar geldi kıble estiğinden denize çıkamadım bende oturdum maç seyrettimHappybu arada geçmiş olsun.
abi cok kotusun...SiyirdimHappy
inan maca netten bakabilmek icin denizden erken geldim...cok sagol..olmadi yawSnifsinf
araphüso26 yazdı:resimlere bakmadan videoları seyrettim isparinin turşusunu yaptın çorbasını yaptın.bu zamanda balık bulmuş adam balık beğenmiyo..komşularında afiyet olsun abi..cansın..AlkisWink Rose

biraz namertlik var sayin baskan,ne yapalim senden ogrendikSiyirdimHappy
Bul
faruk eline sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
maşallah faruk ustam balık olsun da ne olursa olsun,sepetin balıkla dolsun,afiyet şeker olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
FARUK abicim daha iyi avlarına rastgele...AlkisAlkisAlkis
Bul
Boş gelmesinden iyidir Faruk abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,393 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,324 22-06-2015, 23:31