24-02-2013, 19:49
23/2/2013 Fener limani
Saat 18:30...Buzlu mamun ile yemli olan,150 kancalik paragatimi,limanin 1 mil acigindaki meraya birakiyorum.Yakin meraya atiyorum,cunku mecburum,teknemin alti cok tutmus,7 milden fazla gitmiyor.Artik baharda temizler,zehir surerim.
24/2/2013 Pazar...
Saat 09:00...Limandayim.Hazirlaiklarimi yaptim,tam cekiliyordum,Ayhan tel.cekti.Hemen gel bir paragat topliyalim,sabah kahvemizide denizde iceriz
dedim.5 dakika icinde limandaydi.Yaninda buzlu sulines ve buzlu kurt getirmisti.
Saat 09:30...Paragtimizi toplamiya basladik.Ilk kanclarda 1 mirmir ve devaminda bir ufak karagoz gelince ,umitlendik.Megerse attigimiz mera,ispari cennetiymis
.Buraya ilk defa paragat atiyorum.Toplamaya devam ediyoruz,gelen baliklar hep ispari
.Deniz guzel,sakin sadece hava bulutlu.Toplamayi bitiriyoruz.1 mil uzaktaki diger merada Ayhan buzlu kurt ile olta atiyor,ben BAKAROLA ile ahtapot ariyorum.1 saat bir sey takiliyoruz.Netice alamayinca rotamizi
limana ceviriyoruz.
Paragt avi ile ilgili ufak bir video...iyi seyirler
Fener-paragat - Video Dailymotion
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
Saat 18:30...Buzlu mamun ile yemli olan,150 kancalik paragatimi,limanin 1 mil acigindaki meraya birakiyorum.Yakin meraya atiyorum,cunku mecburum,teknemin alti cok tutmus,7 milden fazla gitmiyor.Artik baharda temizler,zehir surerim.
24/2/2013 Pazar...
Saat 09:00...Limandayim.Hazirlaiklarimi yaptim,tam cekiliyordum,Ayhan tel.cekti.Hemen gel bir paragat topliyalim,sabah kahvemizide denizde iceriz

Saat 09:30...Paragtimizi toplamiya basladik.Ilk kanclarda 1 mirmir ve devaminda bir ufak karagoz gelince ,umitlendik.Megerse attigimiz mera,ispari cennetiymis

Paragt avi ile ilgili ufak bir video...iyi seyirler
Fener-paragat - Video Dailymotion
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]