Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.7.2013 tahsinmersin
iftar sonrası tüttürmek için balkondayım,kuvvetli rüzgar var.kaşıntı da var pc den rüzgarları inceledim,4-6 kuvvetinde kuzeyden veriyor.kuyruğu kıstırıp oturuyorum.durmadan kurt kaynıyor.23:52 de dayanamayıp balık durumu için merkez komutanını arıyorum(kahveci Ramiz abi).hal ve hatırdan sonra benle dişci Vedat balığa gidicez deyince hemen geliyorum deyip hazırlandım ve yola koyuldum.Ramiz abinin merkez komutanlığını kapatmasıyla hedefe doğru yola koyulduk.Alaçatıyı düşündüğümüzden oraya uğruyoruz ama bu rüzgarla burada yapamıyacağımızı anlayıp 2.yere yöneliyoruz.saat 02 de vardığımız bu yerde 2 kişi avlanıyor.onların yanlarına ilişip avlanıyoruz.benle Dr Vedat aynı teknecinin teknesinin üstünde avlanıyoruz.Ramiz abi ispendekle başlıyor.sonra yanımdaki 1 kefal ve ispendek alıyor.kefaller uzakta,onları biraz daha yaklaştırmaya çalışıyorum.kefalden çok umutluyum çünkü bu gece yeme sürekli dadanıyorlar.biraz yaklaştılarmı şov yapıcağımı biliyorum.iki oltayla avlanıyorum.sağımda bırakmam var.eldeki takımımıda kefal için değiştiriyorum.
ve şovum başlıyor.1 kefal 2 kefal 3 kefal derken yandaki komşular gidiyor.bense devam.dr.bir tane 30-35 cm lik bir ispendek aldı.tuttuğum gamitleride salmak için Ramiz abinin olduğu tarafa fırlatıyorum,maksat gıcıklık olsun.avlanmaya dalmışım saate baktım sahura 10 dk. var.hemen soğuk çayla bisküvit atıştırması ve ava devam.kefalle oynaşırken sağdaki oltamıda sürekli tazeliyorum.gün çakmadan sağdaki oltamın hareketlendiğini görür görmez tasmayı vurdum.bu gelen 350 gr.civarı bir ispendek.benzerini bir saat önce dr.Vedat ta almıştı.sağımdaki bu bırakmayla 2 tane kaya balığına tasma atmıştım.Siyirdimbu sefer hedef doğru.şafakla birlikte iri isparozda tutar olduk,diğer süprizide çıplak yakalıyarak gerçekleştirdik.06:30 da üstünde avlandığımız tekneyi temizleyip geri dönüyoruz.Ramiz abi 5-6 ispendek,Vedatta 1 ispendek ve bir kaç kefal,1 sargoz var.son 2 resimde geçen haftaki nasipler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinim eline sağlık azda olsa kaşıntın geçmiştir Siyirdim tebrikler hava şartlarına bakılırsa güzelde balık almışsınız afiyet olsun arkadaşlara selam daha bollarına rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
Eline sağlık Tahsin abim...
Kısmetse bayram sonrası o kaşıntıdan bende kurtulacağım Happy
Avlarında bol şanslar...Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
bucalıfikret yazdı:tahsinim eline sağlık azda olsa kaşıntın geçmiştir Siyirdim tebrikler hava şartlarına bakılırsa güzelde balık almışsınız afiyet olsun arkadaşlara selam daha bollarına rast gele.AlkisAlkisAlkis
rüzgarı arkamıza aldık.öyle avlandık.geçen haftadan daha iyiydi.
senin kuşun silecekleri hazır.elimde 2 tane var ama 55 cm.lik uyarsa..Gulumse
Sargoz35 yazdı:Eline sağlık Tahsin abim...
Kısmetse bayram sonrası o kaşıntıdan bende kurtulacağım Happy
Avlarında bol şanslar...Selamlar.
inşallah kardeşim hayırlısıyla.ben 10 gündür izindeyim havalar hep kuvvetli rüzgarla geçti.öyle olmasaydı 2 sefer daha düşünüyordum,nasip.
bayram sonrası sana bol şanslar dilerim.
sevgilerimle.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Maşallah tahsinim bu ne enerji azim ve karşılığıda güzel olmuş afiyet olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Of be Tahsin abi AlkisSeerfAlkis süper iş çıkarmışsın balıklarda, anlatımında, sende tek kelime muhteşemAlkisAlkis bereketin daim olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah tahsinim bu ne enerji azim ve karşılığıda güzel olmuş afiyet olsun.Gulumse
Çiçeğim 1 haftadır izindeyim,rüzgardan gidemeyince enerji birikimi fazla oldu.HappyÇiçeğim sevgi ve saygılarımı sunarım.
MaVrUşGiL yazdı:Of be Tahsin abi AlkisSeerfAlkis süper iş çıkarmışsın balıklarda, anlatımında, sende tek kelime muhteşemAlkisAlkis bereketin daim olsun.
Mavruşum balık olunca iş çıkarıyoruzda olmayınca kuyruğu kıstırıp eve dönüyoruz.Siyirdim böyle balığı buluncada şımarıyoruz,limit altındakileri ve isparileri avlanan diğer arkadaşların önündeki yere fırlatıyoz.Happy
Allah hep beraber şımarmayı nasip etsin,gittiğimizdeki gibi güle güle de gelelim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
İyi av. Smile Tahsin bey Mersinde balık tutulabilecek yer biliyor musunuz?
Bul
thsin abi çok zevkli bir av olmuş..balık çeşitliliğinde olması çok güzel..ellerinize sağlık..daha nice güzel avlar yapman dilğyle..saygılar..raastgele...Alkis
Seerf
Bul
mersinsahil33 yazdı:İyi av. Smile Tahsin bey Mersinde balık tutulabilecek yer biliyor musunuz?

Toprak,bunları İzmir de tuttum.benim soyadım Mersin.Happyyardımcı olamadım.yerleri kendin keşfedicen.Gulumserasgelsin.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 772 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,441 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,509 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,771 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,534 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,155 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,567 14-06-2015, 15:15
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,577 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,504 17-12-2014, 04:26
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,486 04-12-2014, 19:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: