Dün hava durumunda pazar için 20 km hızında lodos gösteriyordu. Lodosta iki defa başı derde girmiş biri olarak Dün boş boş gezdiğim 6 saatten sonra bu lodosta da balığa çıkılmaz düşüncesi olsada deniz in çağırmasıyla sabah 6 da denize açıldım. Liman dışında 1 - 1,5 mt civarında dalgalar vardı. 3 saat denizde kaldım iki adet güzel lüfer aldım. Balık var ancak çok nazlı. Yem bol hayvan yanından geçen yeme bile bakmıyor
Uzun Olta
0,50 Beden
Sıralı kurşun 180 gr
FLC önlük
2,0 Owner iğneler
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
abi harikasın..takımların çok hoşuma gitti..bende bu takımla balık tutmak istiyorum.
inşallah kofanalarıda kandırmayı başarırsın bu takımlarla..saygılar sevgiler abicim..
BALIK and OZAN yazdı:abi harikasın..takımların çok hoşuma gitti..bende bu takımla balık tutmak istiyorum.
inşallah kofanalarıda kandırmayı başarırsın bu takımlarla..saygılar sevgiler abicim..
Ozan haftaya cumartesi pazar iş durumuna bak. Hava durumu şimdilik sakin gösteriyor. Eğer öyleyse beraber çıkalım. Bana haber ver. Kıyı içinde bir lüfer takımları hazırladım görmelisin. Busen yazın tekne olmadığı için hafta sonları hep takım hazırladım.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]