23-10-2013, 13:34
dün öğlen gibi kuzenim sezgin ve arkadaşı hakan ile amasra mendrek içinde yerimizi aldık..gelirken de daha yeni gelmiş olan cam gibi hamsiden 1 kilo kadar aldık.kilosu 2,5 tl burda..
sonra yemli denemelerimiz oldu lüfer takımıyla açıktan balık aradık..fakat vuruş alamadık..sezginin takıma ilk balık iri bir istavrit geldi.sonra sistemi değiştirdik durduğumuz isklenin derinliği yaklaşık 10 mt vardı..şeytan olta ile hafif ağılıkla dibi bulup 1 kulaç yukarda çok iri istavrit papuç gibi izmaritler arada kaba çinekoplar geldi..kırlangıç 5 tane geldi boyut ufak olduğu için saldım..bir tanesini alıkoydum..bu gün çorbasını yapıcam balıklarıda mısır ununda aslında istavritler ızgaralık..çok güzel bir avdı..çevremizdekilerin şaşkın bakışları arasında av yaptık..benim sistemler orada çok iş yaptı.kuzenim ve arkadaşıda bu sayede çok keyif aldılar.tek sorun leş gibi hamsi kokmamızdı dolmuşa neredeyse almıyorlardı neredeyse
hedef balık dişli balıktı ama bunları nasip etti Allah bize.hepinize saygılarımı sunuyorum..az kaldı geliyorum istanbula çok özledm sizi..