Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekrar Aranızdayım
Sevgili Abilerim ve arkadaşlarım uzun bir aradan sonra yaklaşık 20 gün kadar oluyor tekrar İnternet ve bilgisayarıma kavuşabildim tekrar buradayım ve sizlerle beraberim öylesine çok özlemişimki bu ortamı tarifi imkansız bir şey ,bunu anlatmak yetmiyor anlatılamayacak kadar güzel aranızda olmak herkeze selamlar ,güzel muhabbetler,kaldığımız yerden devam edebiliriz
Bul
Altan abi aramıza hoşgeldin.Böyle arayı açıpta özletme abi kendini.İnşallah önemli birşey değildir seni bizden ayıran şey.Tekrar aramıza hoşgeldin abi.Saygılar
Bul
altan neredesin yaww bi kaç kere yazdım avcıaltandan haberi olan varmı ses cıkmıyor nerelerde bu adam diye hoşgeldin tekrar aramıza
Bul
hocam bir kayboldu pir kayboldu bi ara aklıma geldi tayinmi oldu diye ama hala 58 desin tekrar hoşgeldin
Bul
Sormayın abicim bu aralar malup görevler yogun başkabir karakolda takviyede idim ancak çektiler bizi allah yardımcısı olsun o arkadaşların ne elektirik ne su
Elektirik jeneratörden su sondajdan dolayısı ile ne internet ne bilgisayar orada sadece vatanı korumaya çalışıyor arkadaşlarımız bende bir süre orada kaldım ama şimdi yine buradayım allaha sükürler olsun tekrar aranızda olmaktan çok mutluyum.
Bul
.............
Bul
Hoşbuldum cahitustam ,hoşbuldum Ali abim teşekkür ederim
Bul
Allah vatanımızı bekleyen tüm askerleri er'den Org. ne kadar hepsini korusun.Ama özellikle de Doğu Anadolu bölgesindeki askerlerimizi.
Bul
valla biz burdayız,seni de burda görmek isteriz kardeşim sevgiler..
Bul
altan asker olduğundan dolayı bu çileyi çekmek zor ama kutsal bir görev.Allah yardımcın olsun.bizde 1 gün su 1 gün elektrik olmasın.hemen sağı solu arayıp topa tutarız.ya askerler ne yapsın.tekrar aramızda olmana sevindim.şahsen ben senin arazide olduğunu (karakolların araziden farkı yok)falan anlamıştım.tüm askerlerimize ,evet bende özellikle doğudaki askerlerimize allah kolaylık versin diyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun bir aradan sonra aranızdayım rusan 9 859 27-06-2016, 19:15
Son Yorum: HAŞİM77
  Tekrar aranizdayim dostlar gobekbalığı 11 1,100 21-02-2016, 16:23
Son Yorum: gobekbalığı
  Uzun ayriliktan sonra tekrar beraberiz Lapsetur 45 7,197 20-04-2011, 20:32
Son Yorum: turna
  tekrar kan ihtiyacı LeVrEkCi 35 5,267 25-06-2009, 05:16
Son Yorum: yycolak
  nihayet askerlik bitti yeniden aranızdayım boranmursel 30 4,571 03-06-2009, 19:14
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi