Yorumları: 899
Konuları: 26
evet allaha şükürler olsun vatani görevimi bitirip yeniden aranıza dönmenin mutluluğu ile geçtim bilgisayarımın başına ve ilk yazımı siz değerleri abilerim ve kardeşlerime bir selam vereyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir bundan sonra inşallah hep birlikte güzel balık avları ile karşınız da olmak ümidi ile yarından itibaren balık org. başlıyorum umarım güzel haberler ve raporlarla geri dönerim
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Mürsel hayırlısı olsun.Aramıza tekrar hoşgeldin.

Keyifli ve bol avların olsun inşallah.Paylaşımlarını bekliyoruz.Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Mürsel geçmiş olsun kardeşim,yeniden aramıza hoşgeldin

rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mursel gecmis olsun..buradan sonrada hayatinda basarilar..
bu arada tanistigimiza memnun oldum
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
mürselim hoş geldin kardeşim geçmiş olsun darısı askerde olan tüm mehmetçiğimize raporlarını bekliyoruz

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 941
Konuları: 69
mürsel geçmiş olsun.hayırlısı ile dönmüşsün. hadi bakalım iyi avlar.Mudanyada çıplak mezgit bol bu günlerde başkada bir şey yok.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Mürsel aramıza tekrar hoşgeldin bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
herkese çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda raporlarımı göndermeye başlarım yarın bir haftalık bir tatile gideceğim gemlik kumlaya pek iyi haberler alamadım balık yönünden ama narlı ve kumlada yoklamadım yer bırakmayacağıma emin olabilrisiniz

bu balık hasreti olduğu sürece mutlaka birşeyler yakalarım herhalde
bu arada faruk abi mudanya haberlerini aldım zaten gelirgelmez ilk işlerimden biri sizin orasını sormak oldu ve mezgit haberlerini aldım geçen sene bu zamanlarda çok güzel istavrit ve sardalya almıştık oradan daha gelmediler herhalde

ama olsun beni bekliyorlardır ben geldim bundan sonra sık sık oralara yolum düşer ve mutlaka görüşürüz abi
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
mürsel geçmiş olsun hoş geldin kardeşim raporlarını bekliyoruz rastgele şimididen.
balığa hasret yaşamak zor