Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar kızıma göztermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim marmaristen bugün döndün yani saat 21.00 izmirdeydim hersene eniştemin dükkanını boya badana vs işlerini yapıyorum tabiki dükkan iki günde tamamını boyayıp işi bitiriyorum ondan sonrada benim işler başlıyor yani balık avcılığı eniştemin dükkan sağibi salih kaptan nın yatı var oda bakım için kıyıya demirlemiş yatını onunda vernik ve yağlı boyalarını yaptım çok memnun kaldı işler bitti bende takımları kıyıdan avlanmak üzere harekete başladım fakat balık kıyıda yok tekne lazım balıkcı arkadaşlar var fakat kimden isteyebilirsin beni balığa götürmesini neyse ben kıyıdan avlanmaya devam bizim salih kaptan geldi fikret abi eline koluna sağlık çok güzel olmuş dedi tabi bende lafımı olurdedim kaptan abi sen ne yapıyorsun deyince bende balık avlıyorum dedim kıyıda balık yok benim teknei al ve balığa git birde üstüne benzini bile aldı sağ olsun sayesinde güzel av yaptım tekne şart oldu bundan gayrı ilk işim fiber yada bot almak neyse arkadaşlar avımız mercan turna resimleri müsade ederseniz yarın göndereyim yol yorgunluğu var iyi geceler...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Fikret usta güzel bir özet oldu resimleride yarın bakarız yorgunken birşey yapılmıyor haklısın
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
fikret abi işleri bitirmişsin artık balık avı şart olmuş,resimleri merakla bekliyorum, ama önce bir dinlen tabiki...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Fikret sanada hoşgeldin bende saat 20de geldim.Dediğin gibi tekne şart balıkcılığı daha verimli olmasını sağlıyor herşey gönlünce olsun.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 913
Konuları: 30
inş. nasip olur reis kendi teknenle güzel avlar dilerim.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
fikret reis hoş geldin işler bitmiş geçmiş olsun resimleri beklioruz allah rahatlık versin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Allah doğru adamın işini rast getirirmiş. Ne güzel olmuş tekneyle balıga cıkma fırsatı bulmuşsun abi. Resimleri merakla bekliyoruz.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
fikret abi bereketli olsun güzel av yapmışsınız resimler için sabırsızlanıyoruz. iyice dinlen daha organzasyon var
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
fikret eline koluna sağlık.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
oooo fiko bayağı hamaratsın yani bayağı işler becermişsin ,benimde sandalın fiber boya ileri var nasılsa iznede çıkıyom gel beraber yapalım.yemen içmen benden ha ha ha .resimleri merakla bekliyorum .org görüşmek üzere.sağlıcakla kal
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET