Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Norvecten bir kac resim
Degerli Balikci Arkadaslarim Sizlere Norvecte cekilmis birkac Resmimi paylasmak istiyorum,bakalim hosunuza gidecekmi?

Yukaridan Asagiya dogru ;
-Köhler
-Dorsch
-Pollack
-Bir günde ben ve ispanyol Balikci Arkadasla yakaladigimiz Baliklar
-ve ispanyol arkadasin yakaladigi nadir Baliklardan ve de cok Tehlikeli issirdigi yeri kopartan bir balik Avrupada Bu baliga " steinbeiser" deni anlami ise Tas issiran artikgerisini siz düsünün !!!!
-Bu fotograf disaridaki sicakligi göstermek icin gönderiyorum zira hemen yakinimizdaki arka planda görülen daglarda hala kar var ve sicaklik 0 °
-Bu fotograf yol üzerinde Trondheim sehrinden sonra geliyor bir oraya adamlar müze seklinde ve devamli ziyaretcilere acik bütün bu denizden karaya üreme icin gelen atlantik lacs larin gelip gectigi yer inanmazsiniz bu resimdeki baligin boyu tam bir metre ve simdiye kadar yakalanan baliklarin agirliklari ise 36 kilo ile bir ingilize ait orada öyle yaziyor yani bu 36 kiloluk balik orada yakalanmis(istiyen herkes o akarsuya girip balik avi yapabiliyor,tabiiki gerekli prozedürleri yani ödemeyi yaptiktan sonra )
Simdilik bu kadar...
Bul
...............
Bul
Eline emeğine sağlık asaf abi.Türkiyeden norveçe kucak dolusu sevgi ve saygılar.Paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz.
Bul
güzel paylaşım helal olsun balıklar morina galiba kakıçtakide deniz kurdumu teknik rapalla mı kullanıyorsun o kadar soğuya rahmen değer doğrusu.
Bul
dostum teşekkürler balıklar süper tebrikler tekneye hasta oldum ben süper balıkçılık için ideal tekne resimlerin devamını bekliyoruz rastgele
Bul
[attachment=2692][attachment=2691][attachment=2690][attachment=2689][attachment=2688][attachment=2687]Degerli Arkadaslarim
Bu baliklari neyle tuttugumuzu soracak olursaniz iste size birkac resim daha.
Bir Form icerisine dökülmüs kursunlar ve bir de uc kismina üclü kanca takiliyor ve sonucundada degisik renklere boyaniyor.
Bunlar agirliklari itibari ile 30gr dan basliyor 1000gr kadar olanlari var.
Avlandiginiz sudaki derinlik arttikca,taktiginiz bu kursunun agirligida artiyor,mesela 250metrede mutlaka ve mutlaka 500gr-750gr arasi takmaniz gerekiyor,ha bazen deniz kabarik oldugu zaman 1 kiloya cikar bu agirlik.Nedenine gelince asagi biraktiginiz olta kesinlikle tabana degmesi lazim.Agirlik hafif olursa akinti alip gidiyor.  
Bul
Balıklar çok güzel, tebrikler..Yurtdışındaki akrabalarımdan duydugum lacs demekki bu balıkSmile somona benzettim biraz. makinada süper. shimano biomaster galiba.
rastgele
Bul
balikoltasi yazdı:Balıklar çok güzel, tebrikler..Yurtdışındaki akrabalarımdan duydugum lacs demekki bu balıkSmile somona benzettim biraz. makinada süper. shimano biomaster galiba.
rastgele

Evet Balikci Arkadasim
Bu Baliga Atlantik lacs i diyorlar.
Makinaya gelince shimano biomaster 10000 ve kullandigim misine ise türkcesini tam bilmiyorum ipek iplik gibi birsey incecik ama tasima kapasitesi cok yüksek mesela ben 0,15 cm capinda bir iplik misine kullaniyorum tasima kapasitesi 13 kilo.
Bir avantaji daha var derin suda avlanirken akinti oltayi alip gitmiyor cünki ince oldugundan suya takilmiyor.

Görüsmek üzere...
Adanali
Bul
Paylaşım için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık
Bul
asaf abi çok güzel resimler eline sağlık forumumuza renk kattın her zaman paylaşımlarını bekliyoruz en çok ta teknik taktik olarak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Önemli !!! Resim Ekleme İle İlgili Konular.... Lapsetur 12 8,081 04-10-2016, 17:45
Son Yorum: broker
  Soma barajında sazan avı (video ve resim) serdarmüdür 19 6,294 08-01-2009, 18:03
Son Yorum: Albatros-gr
  videodan resim alma avcıhakan 9 2,820 10-10-2008, 11:06
Son Yorum: SerenaY66
  Yayın,Sazan ve Kayabalığı toplu halde resim Köksal 19 4,836 05-10-2006, 23:35
Son Yorum: Avcı Altan
  jumbo (ali abinin)nun çekmiş olduğu bi resim kartallı 3 2,030 07-09-2006, 11:58
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi