Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önemli !!! Resim Ekleme İle İlgili Konular....
Her üyemizin bu bölüme resim ekleme yetkisi vardır.

RESİM NASIL EKLENİR

Yeni Konu Açacağınız Bölümümde "YENİ KONU" butonunu tıklayınız

Açılan yeni ekranda "Konu Başlığı" giriniz

Yazınızı yazdıkdan sonra yazı yazılan bölümün altında "Eklentileri Yönet" tıklayınız açılan yeni pencerede "Gözat.."'ı tıklayarak ekliyeceğiniz resmi bulun ve tıklayın.

Sonra YÜKLEYİ Tıklayın ve resimlerin sisteme aktarılmasını bekleyin. Resimler sisteme aktarıldıktan sonra eklenti penceresini kapatın ve mesajı gönderin

- Lütfen Eklentilerde Türkçe Karakter kullanmayınız

Not : Ekliyeceğiniz resim boyutu 512 KB den fazla olmamalıdır aksi takdirde sistem kabul etmeyecektir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
FISHERMAN Resimlerimle ilgilendiğin için Embarrassed sağol ben resimleri senin isminden açılmış olarak görmek çok hoş resimlerin devamı gelecek inşallllllllahRolleyes
Bul
arkadaş ben bu yeni eklenti kısmını bulamadım zahmet olmazsa resimli anlatırsan daha iyi olur
Balıkçı balığa gitmez,ait olduğu yere döner.
Bul
DribbleYA DENIYOM IKI GUNDUR OLMUYO RESIMLER BUYUK BELKIDE ONDAN ARKADASI BEKLIYOM GELSIN RESIMLERI GONDERICEM
Bul
OZI HAKAN.. yazdı:DribbleYA DENIYOM IKI GUNDUR OLMUYO RESIMLER BUYUK BELKIDE ONDAN ARKADASI BEKLIYOM GELSIN RESIMLERI GONDERICEM

Ekliyeceğiniz resim boyutu 1 MB den fazla olmamalıdır aksi takdirde sistem kabul etmeyecektir
Bul
balıkların boyu büyük olursada resimler görülmeyebilir mesela 92 cm den büyük levrekleri sistem otomatik olarak silecektir SmileByebye:0516:
Bul
resim eklemede sadece GENEL RESİMLER bölümünde gözat var.diğer konularda resim göndermek için gözat butonu yok.diğer bölümlerde nasıl resim gönderebiliriz. imageshack gibi upload sitelerinden yapsak.Sakıncası olur mu?
Bul
Lütfen bir yardım ..(Bir önceki mesajım için)
Bul
Hangi bölümlerde yok belirtirmisin. Şuan tüm bölümlere resim ekliyebilmeniz lazım
Bul
mesela buraya bile fotoğraf ekliyemiyorum.Şu an gözüken ekranın görüntüsünü printscreen ederek e mail olarak size atıyorum.Yani burda gözat diye bir yer yok.sadece genel resimler bölümünde var.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Soma barajında sazan avı (video ve resim) serdarmüdür 19 6,274 08-01-2009, 18:03
Son Yorum: Albatros-gr
  videodan resim alma avcıhakan 9 2,800 10-10-2008, 11:06
Son Yorum: SerenaY66
  Norvecten bir kac resim Adanali1 20 3,752 22-01-2007, 09:48
Son Yorum: bahri ozmen
  Yayın,Sazan ve Kayabalığı toplu halde resim Köksal 19 4,821 05-10-2006, 23:35
Son Yorum: Avcı Altan
  jumbo (ali abinin)nun çekmiş olduğu bi resim kartallı 3 2,019 07-09-2006, 11:58
Son Yorum: SerenaY66
  hava durumu ile ilgili site adresleri Salih Reis 3 2,746 19-08-2006, 11:47
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi